Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuvių metines minintis A.Rimiškis – apie šventės planus ir neįprastas piršlybas

Liepos 23-ąją dainininkas Andrius Rimiškis su žmona Vaida švenčia vestuvių metines. Prieš dvylika metų vienas kitam vestuvių įžadus tarę įsimylėjėliai ir šiandien džiaugiasi neblėstančia meile. „Tikiuosi, kad taip bus ir po 50 metų, tad vėl galėsime tokia gražia proga pasikalbėti“, – nusijuokia atlikėjas.
Andrius Rimiškis su šeima
Andrius Rimiškis su šeima / Asmeninio albumo nuotr.

A.Rimiškis portalui Žmonės.lt pasakoja, kad su žmona per vestuvių metines turi tradiciją sugrįžti į Nidą, kurioje prieš 12 metų ir sumainė vestuvinius žiedus. Tiesa, šiemet šventinę dieną to padaryti nepavyks – kelionę į Kuršių neriją teks šiek tiek atidėti.

„Šįkart šventinę dieną net nebūsime kartu. Man koncertas Kaišiadoryse, o dukrai – sportinių šokių pasirodymas Klaipėdos rajone, tad žmona liks Klaipėdoje ir dirbs su nauja drabužių kolekcija, o aš išvyksiu visai į kitą kraštą. Tačiau, žinoma, simboliškai vis tiek paminėsime šią šventę, kad ir kitą dieną, galbūt ir į Nidą nuvyksime“, – portalui Žmonės.lt pasakoja A.Rimiškis.

Tiek Andrius, tiek Vaida sukasi veiklų gausoje – darbas veja darbą. Paklaustas, ar koncertiniu periodu lieka laiko šeimai, A.Rimiškis portalui Žmonės.lt teigia, kad kol kas džiaugiasi, jog po sudėtingo karantino turi galimybę savo dainomis džiuginti klausytojus, o žmona gali atsidėti drabužių kūrybai.

„Šiek tiek bijome rudens, tai tik leiskite dabar dirbti, – nusijuokia jis. – Tačiau, be jokios abejonės, su žmona randame laiko sau, o kai tie darbai yra hobis, tai ir esame laimingi.“

Andrius Rimiškis su žmona Vaida / Asmeninio albumo nuotr.
Andrius Rimiškis su žmona Vaida / Asmeninio albumo nuotr.

12 metų santuokoje gyvenančių Andriaus ir Vaidos Rimiškių kelyje buvo visko – ir šilto, ir šalto. Visgi dainininkas sako, kad akimirkų, kai norėtųsi trenkti durimis ir išeiti visam, jų gyvenime nepasitaikė.

„Visokiausių niuansų buvo. Buvo ir krizių, tačiau jos nebuvo tokios, kad norėtume susikrauti lagaminus ir sakyti: „Viskas, gana“. Visus ginčus ir skaudulius sprendžiame paprastai – susėdame ir kalbamės. Tai jau išmokome daryti, nes mums kartu geriau nei atskirai. Galbūt tas kalbėjimas ir leido tiek metų būti kartu, vienas kitą suprasti, išgirsti ir formuoti bendrus tikslus, vedančius mus į priekį“, – šypsosi A.Rimiškis.

Rodos, A.Rimiškis su žmona išties rado sėkmingos santuokos receptą. Poros santykiams jokiu išbandymu netapo ir žinomumas. Andrius svarsto, kad šis kojos nepakišo tikriausiai todėl, kad su Vaida jie abu jau buvo patyrę žinomumo kainą.

„Kai buvo ta žinomumo banga, mano žmona taip pat ją patyrė, nes tuomet šoko populiariame kolektyve, pasirodė su garsiais atlikėjais, dalyvavo filmavimuose, keliavo po Lietuvą. Ji puikiai suprato šou verslo virtuvę, o ir aš ją pažinau, tad nebuvo nei pavyduliavimų, nei ginčų dėl gerbėjų ar dar ko nors. Galbūt jei ji būtų sukusis kitoje veikloje, nesutarimų būtų buvę. Juk atlikėjo kasdienybė yra grįžimas iš koncertų paryčiais, darbas savaitgaliais... Tikrai ne visiems patiktų“, – su portalu Žmonės.lt dalijasi pašnekovas.

Algirdo Venskaus/15min nuotr./Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis Lėja ir Andrėja
Algirdo Venskaus/15min nuotr./Andrius Rimiškis su žmona Vaida ir dukromis Lėja ir Andrėja

Meilė į gyvenimą įsiveržė netikėtai

Andrius ir Vaida Rimiškiai susipažino prieš 16 metų vykusio šou „Kelias į žvaigždes“ metu, kurio nugalėtoju A.Rimiškis ir tapo. Prisiminęs draugystės pradžią, Andrius nusijuokia – tai nebuvo meilė iš pirmo žvilgsnio.

„Mūsų santykiai prasidėjo netikėtai. Vieną kartą sėdėjau užkulisiuose, ruošiausi pasirodymui ir prie manęs priėjusi Vaida paprašė surinkti visų „Kelias į žvaigždes“ dalyvių autografus, nes jos giminaitė buvo didelė šou gerbėja. Tas parašų rinkimas ilgai užtruko – aš vis pamiršdavau, – juokiasi jis. – Bet galiausiai ji man vis primindavo ir pradėjome bendrauti. Turbūt ir sužavėjo tas paprastumas, kuris mus abu vienija, nuoširdumas...

Aišku, tuomet mes susitikdavome retai – buvau uždarytas šou, tai Vaidą mačiau tik šeštadieniais, koncertų metu. Prisimenu, pradėjau laukti šeštadienių ne tik dėl pasirodymų, bet ir dėl to, kad pamatysiu Vaidą. Prasidėjo pirmieji įsimylėjimo požymiai.“

A.Rimiškis pasakoja, kad nors iš pradžių nerimavo, kad po šou draugystė nutrūks, atrodo, kad pats likimas viską sudėliojo taip, kaip reikia. „Po šou aš pasirašiau kontraktą su muzikos prodiuseriais iš Klaipėdos, kur Vaida ir gyveno, tai ir išsikrausčiau ten“, – prisimena jis.

Andrius Rimiškis
Andrius Rimiškis

Po ketverių metų draugystės A.Rimiškis paprašė Vaidos rankos. „Ji pati išprovokavo piršlybas, – juokiasi jis. – Iš tiesų, mes vis kalbėdavome apie tai ir vieną kartą Vaida vėl paklausė to klausimo, aš kažką atsakiau ir išėjau iš namų. Pasivaikščiojau, pagalvojau apie viską, nusipirkau žiedą, puokštę ir susiorganizavau piršlybas.“

A.Rimiškio piršlybos buvo išties originalios – dainininkas net prašė... policijos pareigūnų pagalbos.

„Netoliese pamačiau policijos ekipažą, tai paklausiau jų, ar galėtų man padėti pasipiršti. Pasakiau, kur yra mano mylimosios namai, o jie jai ir pasakė, kad patekau į autoįvykį ir kad reikia važiuoti į areštinę kartu su jais. Vaida išsigandusi ėjo link jų automobilio, o aš tupėjau už jo priklaupęs ant kelio“, – su šypsena prisimena atlikėjas ir nusijuokia. – . Tokios įsimintinos piršlybos. Ir gyvenimas tikriausiai dėl to ne ką mažiau įsimintinas.“

Asmeninio albumo nuotr./Andrius Rimiškis su šeima
Asmeninio albumo nuotr./Andrius Rimiškis su šeima

Santuokos metines minintis A.Rimiškis neslepia, kad praeitį prisiminti smagu, tačiau dabar didžiausią džiugesį teikia šeima ir dvi auginamos dukros – 11-metė Lėja ir penkerių Andrėja. Andrius šypsosi – ir vestuvių metinių proga dukros, kaip ir kasmet, tėvelius ruošėsi nustebinti.

„Dar prieš kurį laiką Lėja man sakė: „Tėtuk, aš galvoju, kad mums šį savaitgalį reikėtų kažkur praleisti su šeima“. Jau kažką organizavo, tačiau kol kas nežinau ką. Įtemptas savaitgalis nusimato, tai paminėsime kartu vėliau“, – portalui Žmonės.lt kalba A.Rimiškis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius