Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vestuvių nebus: Albertas Bandžius išsiskyrė su sužadėtine, ši advokatą kaltina neištikimybe

Staiga užgimusiai meile kartais lemta greitai ir užgesti. Spalio mėnesį paskelbę apie sužadėtuves, skandalingasis advokatas Albertas Bandžius ir menininkė Sigita Sabaitytė nusprendė sukti skirtingais keliais. Moteris buvusį mylimąjį kaltina neištikimybe.
Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius
Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius / Stop kadras, Žygimanto Gedvilos nuotr.

Po trijų nesėkme pasibaigusių Alberto Bandžiaus santuokų, bent jau kol kas, nebus ir ketvirtų vestuvių. Teisininkas išsiskyrė su Sigita Sabaityte.

Tiesa, skyrybos įvyko ne visai taikiai. Menininkė buvusį sužadėtinį kaltina neištikimybe.

„Pagrindinė skyrybų priežastis – neištikimybė. Aš tokių santykių netoleruoju, negaliu suprasti, kaip žmogus gali taip elgtis. Mano kitokios moralės normos“, – 15min kalbėjo Sigita Sabaitytė.

Menininkė apie A.Bandžiaus išdavystę sužinojo pamačiusi jo nuotraukas su kita moterimi. „Buvo ir perspėjimų iš kitų žmonių, kad tai vyksta. Buvau apie tokias jo problemas girdėjusi anksčiau, ir galiausiai pamačiau, kad taip ir yra“, – prisipažino ji.

Stop kadras/Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius
Stop kadras/Sigita Sabaitytė ir Albertas Bandžius

Sigita Sabaitytė pasakoja, kad paskutinį tašką santykiuose ji ne iš karto nusprendė padėti. Iš pradžių ji su dukra išsikraustė iš jo namų, tačiau ir toliau leido Albertui pas jas lankytis. Vis dėlto jo elgesys nepasikeitė, tad ji su advokatu išsiskyrė galutinai.

„Žmogus atslenka vakare, išslenka tyliai iš ryto, tada keletą dienų neatsiliepia į telefono skambučius, į žinutes... Man tokių santykių nereikia“, – sakė ji.

Pasak Sigitos, šiuo metu jai dar nėra lengva kalbėti apie pusmetį trukusią jos ir A.Bandžiaus draugystę. Labiausiai skaudina tai, jog advokatas ją šmeižia.

„Dabar jis mane kaltina, kad man reikėjo teisinės pagalbos iš jo pusės, dėl to aš jį susiradau... Bet taip tikrai nebuvo. Aš jo visiškai nepažinojau. Iš pradžių aš nežinojau apie jo istoriją, nežinojau, kad jis yra teisininkas – tuo metu negyvenau Lietuvoje ir nesidomėjau, kas čia vyksta. Šiaip ar taip pažintis su juo buvo labai graži. Tačiau galbūt paskubėjau“, – pasakojo menininkė.

Scanpix, asmeninio albumo nuotr./Albertas Bandžius, Sigita Sabaitytė
Scanpix, asmeninio albumo nuotr./Albertas Bandžius, Sigita Sabaitytė

Sigita sako, kad vis dar dauguma jos ir dukros daiktų liko Alberto namuose, tačiau šis jų grąžinti, panašu, nežada.

„Ten liko visi mano drabužiai, mano vaiko drabužiai, asmeniniai daiktai, paveikslai, indai. Šitų daiktų jis, kaip supratau, nesiruošia grąžinti. Tas truputį trikdo. Jo komentaras buvo labai trumpas: pati viską atvežei, pati ir pasiimk. O kaip pasiimti, aš nežinau. Visada jam nebūna laiko, visada būna netinkamas laikas...

Tai bus pamoka man. Nėra didelių išgyvenimų. Bet jo priekaištai mane žlugdo, jis viskuo mane kaltina. Nors aš nežinau, ką blogo padariau“, – 15min kalbėjo Sigita Sabaitytė.

15min susisiekus su pačiu Albertu Bandžiumi, jis tikino šiuo metu negalintis kalbėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius