Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vestuvių planuotoja L.Vagonė susižadėjo su mylimuoju: piršlybos – gimtadienio rytą

Žymi vestuvių planuotoja Laura Vagonė (42) per ilgus darbo metus sukauptą patirtį galės panaudoti organizuojant savo vestuves: per savo gimimo dieną ji salaukė pasiūlymo tekėti. Po ketverių pažinties metų jai pasipiršo mylimasis Eimantas Palubinskas (32).
Laura Vagonė ir Eimantas Palubinskas
Laura Vagonė ir Eimantas Palubinskas / Alinos Pasiuk ir Teodoro Biliūno nuotr.

Žymioji vestuvių ir renginių organizatorė Laura Vagonė spalio 26-ąją 100 draugų ir kolegų sukvietė jau į vienuoliktą vestuvių sezono uždarymą, kartu paminėdama ir savo gimtadienį.

Nors ryškiausiu dvigubos šventės akcentu turėjo tapti vakarėlis atgimusioje legendinėje kavinėje „Rotonda“, didžiulį džiaugsmą atnešė ir asmeninio gyvenimo įvykis – sužadėtuvės su širdies draugu Eimantu Palubinsku, praneša žurnalas „Žmonės“.

Gimtadienio ryto chaosą ir pasiruošimą vakarui viešbutyje „Pacai“ pertraukė romantika: stebint Lauros sūnui Vytautui, jos mylimasis Eimantas priklaupė ant kelio ir paprašė tekėti.

Alinos Pasiuk nuotr./Lauros Vagonės gimtadienio akimirka
Alinos Pasiuk nuotr./Lauros Vagonės gimtadienio akimirka

„Žmonės“ žiniomis, L.Vagonei net nekilo abejonių, ką atsakyti į Eimanto klausimą. Kad šis vyras į jos gyvenimą įžengė ne šiaip sau, Laura pajuto dar prieš ketverius metus, jiems pirmąkart susitikus Kyjive.

Apie įvykusias sužadėtuves su 10 metų jaunesniu mylimuoju Laura vakarėlio svečiams nepasakojo: ant jos ranką sužibusį žiedą pastebėjo tik akyliausi.

Savaitgalį Ukrainos sostinėje, kai nuėjo į pirmą pasimatymą su Eimantu, Laura yra pavadinusi vienu įsimintiniausiu gyvenime.

„Grįžome ne tik visapusiškai pažinę Ukrainos sostinę, bet ir su naujomis vienodomis tatuiruotėmis“, – prieš metus, duodama interviu „Lietuvos ryto“ žurnalui „Savaitgalis“, pasakojo moteris.

Kadangi Eimantas gyveno Londone, draugystės pradžioje jie turėjo susitarimą – matytis bent kartą per mėnesį, kaskart – skirtinguose Europos miestuose.

„Kiek nori, tiek ir yra gyvenime romantikos. Viskas priklauso nuo mūsų pačių“, – leidiniui sakė ji ir pridūrė su mylimuoju kartais pasvajojanti apie gyvenimą kaime, ramybę, daržovių auginimą šiltnamyje ir vištas.

Fotogalerija:

Žmonės.lt primena, kad Laura gimtadienio ir vestuvių sezono uždarymo proga spalio 26-ąją surengė trankų vakarėlį. Tarp gausaus svečių būrio buvo galima išvysti Luką Gricių, Naglį Bierancą, Moniką Liu, Moniką Kriščiūnienę, Agnę Jagelavičiūtę, Robertą Kalinkiną, Audrių Bružą, Baibą Skurstenę – Serdiukę, Simoną Burbaitę ir daug kitų.

„Vestuvių sezono uždarymas – gera proga suburti draugus, aptarti vasaros sezono nuotykius, juo labiau, kad šis laikotarpis buvo itin intensyvus. Sakyčiau, 2022-ųjų vasaros sezone tilpo dvejų metų šventės, atidėtos dėl pandemijos“, – pasakojo L.Vagonė.

Fotogalerija:

Vestuvių sezono uždarymo vakarėlio svečiai buvo paprašyti pasipuošti septintojo dešimtmečio stiliaus apranga, o tai didžiąja dalimi įkvėpė pati šventės vieta – kavinė „Rotonda“, Gedimino kalno papėdėje veikusi nuo 1958 m. ir šį rudenį, po ilgos pertraukos, vėl atversianti duris.

„Čia rinkdavosi Vilniaus bohema, studentai, tad vakarėlio tema buvo nulemta šios išskirtinės vietos. Daugelis bičiulių pažiūrėjo į šią užduotį atsakingai ir kūrybiškai, tad jie ir yra didžioji šventės puošmena“, – šypsosi L.Vagonė, kurią šiam vakarui papuošė dizainerė Monika Kriščiūnienė, MAS 924 įkūrėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius