Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Šaulytė Disneilende susižadėjo su Juliumi Mocka: ranką papuošė išskirtinis žiedas

Gruodžio mėnesį švęsdama savo 25-ąjį gimtadienį stilistė Viktorija Šaulytė iš mylimojo, buvusio profesionalaus kovotojo Juliaus Mockos sulaukė išsvajotos dovanos – kelionės į Paryžiuje esantį Disneilendą. Vis dėlto čia staigmenos nesibaigė – jiedu į Lietuvą grįš jau kaip sužadėtiniai!
Viktorija Šaulytė ir Julius Mocka
Viktorija Šaulytė ir Julius Mocka / Asmeninio albumo nuotr.

Apie sužadėtuves stilistė pranešė feisbuke, kur laimingą porą netrukus apipylė sveikinimais. Džiugią žinią Viktorija Šaulytė patvirtino ir 15min.

„Aš senamadiška. Tikiu pasakomis. Kaip ten sako jose? „Ilgai ir laimingai“. Pilis ir visi jos gyventojai girdėjo, kad mano atsakymas buvo TAIP!“, – pasidalijusi keliomis akimirkomis rašė mergina.

Žinoma stilistė 15min pripažino nieko nenujautusi, tad prie įspūdingos pilies Disneilende įvykusios sužadėtuvės jai buvo išties labai netikėtos.

„Aš nesupratau, kas vyksta. Disneilendas visuomet buvo vieta, kurią svajojau aplankyti, o bevaikštant po tas pasakiškas vietas jis netikėtai uždavė klausimą...“, – prisimena Viktorija.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Šaulytės sužadėtuvių žiedas
Asmeninio albumo nuotr./Viktorijos Šaulytės sužadėtuvių žiedas

Julius Mocka mylimajai įteikė pagal specialų užsakymą kurtą žiedą, pagamintą iš meilės ir Viktorijos Zodiako ženklo akmenukų.

„Šis akmuo man yra labai brangus ir prasmingas, sukurtas su stipria emocija“, – priduria V.Šaulytė.

Gruodžio 7-ąją stilistė Viktorija Šaulytė minėjo 25-ąjį gimtadienį, kurį, kaip ir kasmet, nusprendė sutikti artimųjų būryje. Ypatingą dovaną V.Šaulytei vakaro metu įteikė mylimasis Julius Mocka – persirengęs žinomu personažu padovanojo ilgai svajotą kelionę į Disnėjaus pasaulį.

„Kad ir kiek visko norėčiau, 25-taisiais metais svarbiausia vis tiek yra meilė. Meilė sau ir meilė, kurią man dovanoja Julius. Meilė mokytis!“, – sako stilistė.

15min primena, kad profesionalaus kovotojo ir stilistės draugystė užsimezgė 2016-ųjų metų vasarą, kai abudu dalyvavo televizijos projekte „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“.

„Eidama į projektą visiškai negalvojau apie jokias simpatijas ar, tuo labiau, meiles. Tačiau Dievas man atsiuntė Julių turbūt tam, kad suprasčiau, kiek galios ir jėgos gyvenime turi besąlygiška meilė. Vis dar galvoju: už ką man taip pasisekė?“, – interviu anksčiau yra sakiusi Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius