-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Viktorija Siegel – apie prabangią gimtadienio dovaną ir pinigus: „Visko pasiekiau pati“

Viktorija Siegel – viena garsiausių ir žinomiausių verslininkių, nuomonės formuotojų Lietuvoje. Ir nors neseniai jos šeimoje buvo nemažai santykių peripetijų su sūnaus tėvu Laurynu Suodaičiu, dabar moteris atrodo atsigavusi ir pailsėjusi.
Viktorija Siegel
Viktorija Siegel / „Gyvenimas Šiaurėje“ nuotr.

Naujutėlėje tinklalaidėje „Vidinė revoliucija su Rasa“, kurią veda sporto trenerė Rasa Vilkienė, Viktorija Siegel papasakojo, kas jai padėjo sunkiausiomis gyvenimo akimirkomis išlikti stipria.

Viską užsidirbo pati

Itin atviro ir moteriško pokalbio metu ji prasitarė apie įspūdingą gimtadienio dovaną, kurią pati sau pasidovanojo. Tai – itin prabangus automobilis, kuris, kaip pati Viktorija sako, yra jos pačios uždirbtas ir už jį moteris dėkinga tik pati sau.

„Man 29-eri metai ir aš niekam nieko nesu skoloje. Pati dirbu ir užsidirbu, visko pasiekiau pati. Aš net kartais stabdau save sakydama, kad negalima tiek dirbti, kad reikia pailsėti – juk daugeliui atrodo, kad aš tik darau reklamas, bet iš tiesų už to slypi didžiulis juodas darbas.

„Gyvenimas Šiaurėje“ nuotr./Viktorija Siegel
„Gyvenimas Šiaurėje“ nuotr./Viktorija Siegel

Būna, kad ir iki vidurio nakties filmuoju reklamas, susirašinėju su tiekėjais. Juk aš turiu ir didelį kolektyvą, o jie turi savo šeimas, todėl mano atsakomybėje yra didelis kiekis žmonių ir jų gerovė“, – apie kasdienius iššūkius kalba Viktorija.

Stresą įveikė sportuodama

Ji sako, kad gyvenime būta ir rimtų išbandymų, kai nesinorėjo nei filmuoti savęs, nei viešai kalbėti, nes nuolatinis jos asmeninio gyvenimo aptarinėjimas kaip reikiant skaudino.

„Rasa, juk tu pameni, kad kai man buvo labai sunku, aš atėjau pas tave sportuoti. Būtent intensyvios treniruotės salėje, padelis mane išgelbėjo sunkiausiomis dienomis.

„Gyvenimas Šiaurėje“ nuotr./Viktorija Siegel ir Rasa Vilkienė
„Gyvenimas Šiaurėje“ nuotr./Viktorija Siegel ir Rasa Vilkienė

Tu pasirūpinai ne tik sportu, bet ir mano emocine sveikata, padėjai susireguliuoti mitybą, kuri buvo vienas didelis chaosas“, – juokiasi garsi moteris, sakydama, kad dabar jos gyvenime viskas ramu ir stabilu.

Įsigijo naujutėlį automobilį

Ir nors dabar Viktorija daug dirba, keliauja ir leidžia sau mėgautis prabangiais pirkiniais, o praėjusio gimtadienio proga moteris pasidovanojo sau išskirtinį naujutėlaitį automobilį, kuris tik dabar pasiekė jos namus, ji sako, kad negalima tapti daiktų vergais ir sureikšminti daiktų kainos: „Reikia pasidžiaugti ir judėti toliau – aš nesu iš tų žmonių, kurie nusiperka būstą visam gyvenimui.

„Gyvenimas Šiaurėje“ nuotr./Viktorija Siegel
„Gyvenimas Šiaurėje“ nuotr./Viktorija Siegel

Ne, aš noriu eiti pirmyn, nestovėti ir tokias galimybes suteikia man mano darbas. Su Nicole galvojame ir apie savo vardo liniją parduotuvėje. Planų turime tikrai daug ir aš tikiu, kad mums pavyks.

Iki Nicole gimimo aš gal ir galvojau, kad noriu būti ta moterimi, kurią išlaikys vyras, rūpinsis, o man niekas nerūpės, tačiau dukros gimimas mane kardinaliai pakeitė.

Aš supratau, kad turiu pasirūpinti ne tik savimi, bet esu atsakinga ir už savo dukrą, vaikus. Dirbu, rodau jiems pasaulį, stengiuosi, kad jie būtų laimingi ir pamatytų pasaulį.

Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija Siegel
Asmeninio archyvo nuotr./Viktorija Siegel

Mes taip dažnai pamirštame sau padėkoti, vis lyginamės su kitais, tačiau ar atsistojame prieš veidrodį ir pagiriame save, kad viską darome gerai ir judame teisinga linkme? O tai daryti – būtina.“

Tinklalaidės pabaigoje Rasa pasmalsavo Viktorijos, ar ši girdėjusi apie save naujausią informaciją, neva šalia jos – naujas mylimasis.

Ką į tai atsakė Viktorija ir kas padėjo V.Siegel išgyventi skyrybas su Laurynu Suodaičiu, kveičiame žiūrėti tinklalaidėje „Vidinė revoliucija su Rasa“, kurią rasite Youtube kanale „Gyvenimas šiaurėje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius