-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vilius Tarasovas nežino, kokios gėlės patinka žmonai

Šį penktadienį, „Žvaigždžių duetų“ premjeros išvakarėse, „Auksinėje blykstėje“ bus atskleistos visos paslaptys apie populiariausio muzikinio projekto naujuosius dalyvius. Garsūs atlikėjai pasakos, kaip rinkosi sau sceninę porą ir ką ruošiasi krėsti scenoje.
Violeta ir Vilius Tarasovai
Violeta ir Vilius Tarasovai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Žvaigždžių duetuose“ sutikę dalyvauti Vilius ir Violeta Tarasovai įžiebė žiniasklaidoje kibirkštį, ar tik neiširs ši idealia save vadinanti šeima. Juo labiau kad abu neslepia, jog yra pavydūs. Vilius “Auksinės blykstės“ studijoje tikino, kad su žmona tikrai nerungtyniaus ir varžymasis scenoje neras vietos jų namuose, teigiama pranešime spaudai.

Nors dainininkas nuolat kalba apie jų santykių tvirtumą ir žmonos toleranciją jo viešiems pasisakymams, bet tai, kas paaiškėjo „Auksinėje blykstėje“, Violetos širdies tikrai nepaglostys. Saulėns ir Vydas surengė Viliui žaidimą „Amneziją“, kurio metu atlikėjui buvo pateikti faktai apie žmoną, kuriuos kiekvienas save gerbiantis vyriškis turėtų žinoti apie savo antrąją pusę. Deja, buvusiam „bavarui“ ir vėl nepasisekė. Paklaustas, kokios mėgstamiausios žmonos gėlės, Vilius tik trūkčiojo pečiais, nežinojo, o vėliau „Auksinės blykstės“ vedėjai prisiminė, kaip Violeta spaudoje buvo sakiusi, kad dar negavo nė vienos gėlės.

Neatsakė dainininkas ir į kitą, lemtingą vedusiam vyrui, klausimą – kada jo uošvienės gimtadienis? V.Tarasovas bandė išsisukti, kodėl nežino tokios svarbios datos. Jo tvirtinimu, Violetos mama gimtadienių nešvenčia, todėl žentas šios datos neįsidėmėjęs. Vienintelis dalykas, kuo „Žvaigždžių duetų“ dalyvis reabilitavosi žmonos akyse, buvo tai, kad jis sugebėjo prisiminti tiksliai savo vestuvių datą. „Auksinės blykstės“ komandai Violeta Tarasovienė prisipažino, kad netikėjo, jog vyras tai atmins.

Visos paslaptys ne tik apie „Žvaigždžių duetų“ dalyvius, bet ir apie jų asmeninį gyvenimą – jau šį penktadienį „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius