Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Violeta Repčenkaitė susilaukė trečio vaiko: gimė sūnus

Malonios permainos Maltoje gyvenančios buvusios laidų vedėjos ir modelio Violetos Repčenkaitės (35) šeimoje – su sužadėtiniu, verslininku Edu sulaukė šeimos pagausėjimo. Porai gimė sūnus.
Violeta Repčenkaitė su sužadėtiniu Edu
Violeta Repčenkaitė su sužadėtiniu Edu / Asmeninio albumo nuotr.

Violetos ir Edo šeima, pagaliau sulaukę gandrų, šiuo metu yra be galo laimingi. Pasak moters, gimdymas praėjo sklandžiai, šeima jau ilsisi namuose ir džiaugiasi nauju nariu.

„Taip lauktas mažiukas žmogiukas pasirinko pas mus ateiti spalio 12 dieną. Stebuklas – močiutes skrydis buvo tą pačią dieną, atgal į Lietuvą, bet ji dar spėjo pasūpuoti Adomėlį, nes Jis pasirinko pasveikinti pasaulį ryte! Po nuostabios gimties šventės kitą dieną, grįžome namo švęsti gyvenimo jau su trimis vaikučiais.

Linkim visiems laimės, mus Ji aplankė didelė – mažo žmogučio kūne“, – džiaugėsi Violeta.

Asmeninio albumo nuotr./Violeta Repčenkaitė su sužadėtiniu
Asmeninio albumo nuotr./Violeta Repčenkaitė su sužadėtiniu

Šis berniukas – pirmoji Violetos ir Edo bendra atžala. Violeta iš ankstesnių dviejų santuokų turi du vaikus – Dorotėją ir Matą, kurie kartu su ja gyvena Maltoje.

Visi jie nekantriai laukė, kada gi šeimą papildys naujasis narys. Dar anksčiau 15min V.Repčenkaitė yra sakiusi, kad ateinantis kūdikis – didelė laimė tiek jai, tiek vyrui.

„Vaikučiai ateina tada, kai laikas...Kiekvienos atžalos laukimas – didelis ir naujas stebuklas. Juk ir siela ateina kita. Aišku, kai tau 24 ir 35 metai į daug ką žiūri kitaip, nes ir pati esi kitokia. Gyvename tėkmėje, kai viskas aplinkui keičiasi. Ačiū Dievui ir mes.

Mano vyras visada sako – „Mes laukiame vaikelio, bet jau du turime“. Gal ir yra žmonių, kurie ir skirsto vaikus į „mano“ ir „tavo“. Mūsų šeimoje jau yra Dorotėja ir Matas, kurie be galo laukia mažo žmogučio. Nes laukimas – visos šeimos jaudinanti kelionė, kurią kiekvienas išgyvena savaip ir visi bendrai...“, – yra sakiusi Violeta.

TAIP PAT SKAITYKITE: Violeta Repčenkaitė mini 35-ąjį gimtadienį – apie netikėtą šventę, kūdikio laukimą ir atrastą laimę

Asmeninio albumo nuotr./Violeta Repčenkaitė
Asmeninio albumo nuotr./Violeta Repčenkaitė

15min primena, kad Violeta su Edu susižadėjo Naujųjų metų išvakarėse. Jau kelerius metus Maltoje gyvenanti moteris čia sako esanti be galo laiminga. Ji – sąmoningumo stovyklų „Goddess Island Retreats“ įkūrėja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius