Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vitos Jakutienės drabužių butikas atkreipė pirkėjų dėmesį: identiškas sukneles rado „Aliexpress“

Buvusi „Olialia“ mergaitė Vita Jakutienė, šiuo metu didžiąją dalį laiko skirianti nuosavam verslui, vėl pateko į dėmesio centrą. Pirkėjai nusistebėjo jos nuosavo drabužių butiko „Dolce Vitta“ siūlomų prekių asortimentu. Pastebėta, kad identiškus kūrinius galima rasti pigius drabužius siūlančioje parduotuvėje „Aliexpress“. Vis dėlto pati V.Jakutienė šias kalbas griežtai neigia.
Vita Jakutienė su savo drabužių butiko suknele ir identiška suknelė iš „Aliexpress“
Vita Jakutienė su savo drabužių butiko suknele ir identiška suknelė iš „Aliexpress“ / Asmeninio albumo ir interneto nuotr.

15min sulaukė anoniminio skaitytojo laiško, kuris nusistebėjo Vitos Jakutienės drabužių butiko siūlomu asortimentu. Iš atsiųstų nuotraukų matoma, kad čia galima rasti kone identiškas sukneles, tokias pačias, kokias siūlo populiarios kinų internetinės parduotuvės „Aliexpress“ pardavėjai. Tiesa, labiausiai skiriasi šių suknelių kainos.

Internetinėje parduotuvėje raštuota, žemę siekianti suknelė kainuoja apie dešimt eurų, o V.Jakutienės drabužių butike kaina siekia apie 70 eurų.

Interneto nuotr. /Suknelė iš „Aliexpress“
Interneto nuotr. /Suknelė iš „Aliexpress“

15min susisiekus su Vita Jakutiene, ji sako apie šią situaciją girdinti ne pirmą kartą, tačiau griežtai pabrėžia – jos drabužių butike suknelių iš minėtos parduotuvės tikrai neįmanoma rasti.

„Tai yra visiška nesąmonė. Žinoma, mano butike esantys drabužiai nėra vienetiniai, daug panašių variantų galima rasti kitose parduotuvėse, tačiau tikrai ne iš ten. Pati esu užsisakiusi iš „Aliexpress“, bet iš ten gauni tokius drabužius, su kuriais galima nebent grindis plauti. Pas mane butike kokybės ir kainos santykis tikrai geras, o ne toks, kur kaina šimtą kartų didesnė“, – 15min teigė V.Jakutienė.

V.Jakutienė sako, kad panašios stilistikos drabužių galima rasti net ir skirtingų mados kolekcijų namuose, todėl tuo stebėtis pirkėjams nereikėtų.

„Aš parduodu ne dizainerių drabužius, pati nesu kūrėja, bet labai daug panašių drabužių yra visame pasaulyje. Niekas čia dviračio tikrai neišradinėja“, – sako moteris.

Socialinių tinklų nuotr. /Vita Jakutienė su savo drabužių butiko suknele
Socialinių tinklų nuotr. /Vita Jakutienė su savo drabužių butiko suknele

Paklausta, iš kur ji gauna drabužius, V.Jakutienė sako, kad juos ne siunčiasi, o asmeniškai perka iš gamyklų.

„Neseniai grįžau iš Stambulo, lankiausi ir Milane, ten esančiose gamyklose ir perkame šiuos drabužius. Pati mėgstu pasimatuoti drabužį, įvertinti drabužio kokybę“, – sako Vita.

V.Jakutienė sako galinti patikinti, kad jos butike esantys drabužiai yra kokybiški, daugiau priekaištų iš klienčių nėra sulaukusi: „Sekasi puikiai, todėl tikriausiai daug pavydžių žmonių ir yra. Mano verslas yra mano verslas, o piktų liežuvių yra, buvo ir bus. Žinote, tokių dalykų nenumatysi, juolab, kad aš nesu dizainerė, nekuriu drabužių, o parduodu tai, ką randu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius