-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vyrai pagal skelbimą“ sudomino įžymybes: seksualių scenų kupinoje premjeroje – ir E.Mildažytė

Ketvirtadienio vakarą „Domino“ teatras pristatė didžiausią ir laukiamiausią sezono premjerą – situacijų komediją „Vyrai pagal skelbimą“.
Spektaklio „Vyrai pagal skelbimą“ premjera
Spektaklio „Vyrai pagal skelbimą“ premjera / Roko Morkūno nuotr.

Premjerą įvertinti atvyko Edita Mildažytė, Viktorija Jakučinskaitė su vyru Vitalijumi, Ramūnas Cicėnas, Sakalas Uždavinys, aktorių draugai ir kolegos.

Spektaklyje netrūko netikėtų siužeto vingių, seksualių scenų, šou elementų, kurie privertė kvatotis susirinkusius. Netikėti muzikiniai numeriai ir puiki aktorių vaidybą nepaliko abejingų – spektaklį dažnai pertraukdavo žiūrovų juokas, o garsios ovacijos visai kūrybinei komandai dar ilgai nepaleido jų nuo scenos.

Premjerą „Vyrai pagal skelbimą“ režisavo žiūrovams gerai pažįstamas Dainius Kazlauskas, o vaidmenis atliko Edita Užaitė, Eimutis Kvosčiauskas, Larisa Kalpokaitė, Tomas Rinkūnas, Šarūnas Datenis, Renata Kutinaitė, Deividas Breivė, Tomas Žaibus, Justina Nemanytė, Arnas Ašmonas, Akvilė Vitkūnaitė, Paulė Konstancija Giniotaitė, Dalia Brenciūtė ir Paulius Valaskevičius.

Fotogalerija:

Šiais metais yra minimos 100-osios pjesės autoriaus Marko Kamolečio gimimo metinės. Labiausiai autorių išgarsino kūrinys „Boeing Boeing“, kuris taip pat yra rodomas „Domino“ teatre.

Spektaklyje pasakojama komiška istorija apie sumaišytus skelbimus. Buvusi kabareto žvaigždė nusprendžia išnuomoti savo butą, kuriame gyvena meilės išsiilgusi tarnaitė sumaniusi susirasti vyrą ir dar dvi moterys. Viena jų – pianino mokytoja, trokštanti susirasti mokinių ir atidaryti savo studiją, kurioje galėtų groti niekieno netrukdoma. Kita – dailininkė, pasiryžusi atrasti tobulą, raumeningą modelį, kuris padėtų laimėti konkursą. Visos jos svajoja apie savo šviesią ateitį, todėl nekantraudamos laukia tinkamų kandidatų.

Roko Morkūno nuotr./Spektaklio „Vyrai pagal skelbimą“ premjera
Roko Morkūno nuotr./Spektaklio „Vyrai pagal skelbimą“ premjera

Neilgai trukus, vienas po kito pradeda rinktis... vyrai pagal skelbimą! Neįtikėtinos situacijos, dėmesį sukaustantis chaosas ir netikėtai užgimstantys jausmai. Tai tik maža dalis to, ko gali tikėtis žiūrovas šiame spektaklyje.

Kaip rašoma pranešime spaudai, spektaklis susilaukė didžiulio susidomėjimo – bilietai į pirmuosius pasirodymus buvo išgraibstyti vos tiek jiems pasirodžius. Premjera visoje Lietuvoje – nuo lapkričio 23 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius