Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vyrų mados savaitės uždaryme – ir Lietuvoje reta viešnia Agnė Ditkovskytė

Ketvirtoji Vyrų mados savaitė pasiekė finišą. Penktadienio vakarą būrys stilingai pasipuošusių žmonių, tarp kurių ir ne vienas žinomas žmogus, sugužėjo į sostinėje esantį klubą „Anna Mesha. Butas“. Čia vyko jau tradicija tapusio mados renginio uždarymas.
Vyrų mados savaitės uždaryme – ir Lietuvoje reta viešnia Agnė Ditkovskytė
Vyrų mados savaitės uždaryme – ir Lietuvoje reta viešnia Agnė Ditkovskytė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Susirinkusieji ne tik gerai praleido laiką, bet ir stebino išskirtiniu stiliaus pojūčiu. Tarp Vyrų mados savaitės uždarymo vakarėlio kviestinių svečių buvo galima išvysti ir Rusijoje gyvenančią ir dirbančią lietuvių kilmės aktorę Agnę Ditkovskytę, tinklaraštininkę Simoną Burbaitę, dizainerį Seržą Gandžiumianą, didžėjų Justiną Žvigą.

Vyrų mados savaitės uždarymo metu kvietiniai svečiai turėjo neįkainojamą galimybę išvysti intriguojančius pristatymus. Čia buvo pristatyta vyriškų drabužių parduotuvės „Aprangos kodas” kostiumų kolekcija bei grožio salono „Barbakano” šukuosenų tendencijos.

Renginio svečiai – galerijoje:

Vyrų mados savaitė – tai mados šventė visiems, tačiau išskirtinis dėmesys skiriamas Lietuvoje dar nepakankamai įvertintam vyriškam stiliui bei vyriškai estetikai.

„Nuoširdžiai džiaugiamės, kad renginys kasmet auga ir sėkmingai puoselėja svarbiausias vertybes: platų požiūrį į madą, mados kaip meno srities reikšmę bei vyrišką stilių.

Tobulo vyro paieškų šūkis šiemet – tai kvietimas atkreipti dėmesį, kad kiekvienas žmogus gali puoselėti ne tik savo vidinį pasaulį, bet pasitelkdamas sėkmingą įvaizdį sustiprinti savo asmenines savybes. Taip siekiamybe virsta harmonija tarp vidaus ir išorės“, – teigė renginio organizatorė Marija Palaikytė, nedaugžodžiaujant apibūdinanti tobulą vyrą – kaip harmoningą asmenybę.

Ligi šiol ne tik Lietuvos, bet ir tarptautinio dėmesio sulaukęs renginys traukia šalies bei kviestinių dizainerių iš įvairių užsienio šalių svečius, verslininkus, scenos žmones ir menininkus.

Šiais metais renginyje buvo galima išvysti ne tik Lietuvos, bet ir kviestinių dizainerių iš Italijos, Izraelio ir Lenkijos kolekcijų pristatymus. Buvo rengiamos dizainerių darbų parodos bei tarptautinį pripažinimą sulaukusių dėstytojų paskaitos bus atviros visiems.

15min primena, kad šiemet stilingiausiu Lietuvos vyru skaitytojai išrinko Naglį Bierancą. Interviu su juo skaitykite čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius