Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vytautas Šerėnas: „Gimtadienis – man ne šventė, šventė – Vasario 16-oji“

Šmaikštusis laidos „Dviračio šou“ vedėjas spalio 10-ąją švenčia gimtadienį. 53-ejų šiemet sulaukęs vyras portalui Žmonės.lt prisipažino, kad ši proga jam – menka šventė, o nuo ryto laiką jis leidžia filmavimo studijoje.
Vytautas Šerėnas
Vytautas Šerėnas / BFL nuotr.

Humoristas ir ekonomikos mokslų daktaras dėkojo už gimtadienio sveikinimus, tačiau sakė esąs visiškai pasinėręs į darbą. „Šiemet dirbu per gimtadienį ir taip būna beveik kasmet. Jokio torto nėra – valgome saldainius su arbata“, – sakė žinomas vyras. Jis tikino pats šventės neplanuojantis, tačiau nenutuokiantis, ar jam ką paruošę artimieji ir draugai.

„Iki vakaro dar toli, nieko neplanuoju. Jei kas vėliau užsuks į svečius, tada jau niekur nedingsiu. Apskritai, kokia čia šventė gimtadienis... Vasario 16-oji yra šventė. Gimtadienis Lietuvoje yra tik kokių dešimties žmonių šventė – Žilvino Grigaičio, Agnės Jagelavičiūtės. Va čia tai šventė! O aš jau iškritęs iš to rato“, – juokavo „Dviračio šou“ vedėjas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius