Sportas gyvai
Sportas gyvai

„X Faktoriaus“ superfinalo užkulisiuose verda veiksmas: pasižvalgykite

Muzikinio projekto „X Faktorius“ šeštasis sezonas netrukus pasieks kulminaciją – jau šio sekmadienio vakarą išaiškės, kam iš trijų finalininkų atiteks nugalėtojo titulas ir 15 tūkst. eurų prizas. Dėl jo į įnirtingą kovą stos balsingoji Kristina Jurevičiūtė, rokeriai „Good Time Boys“ ir jautrusis Rimvydas Matukynas-Antturi.
„X Faktoriaus“ užkulisiai
„X Faktoriaus“ užkulisiai / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Skaičiuojant paskutines minutes iki tiesioginės transliacijos iš Kauno „Žalgirio“ arenos, finalininkai negali atsikvėpti nė minutei. Nors pasirodymai jau paruošti, dalyviai vis dar kartojasi dainų žodžius, lavina sceninius judesius, tobulina savo išvaizdą ir kaupiasi prieš lemtingą kovą. Jaudulio užkulisiuose esama didelio – juk tik vienas, pelnęs daugiausiai žiūrovų simpatijų, galės vadintis geriausiu.

Žinoma, ruošiasi ne tik dalyviai, bet ir projekto teisėjai: Justė Arlauskaitė-Jazzu, Saulius Prūsaitis ir Marijonas Mikutavičius ir Saulius Urbonavičius-Samas. Tiesa, pastarasis savo komandos nario finale neturi, tad jam belieka palaikyti kitų trijų teisėjų dalyvius.

15min skaitytojus kviečia bent akies krašteliu žvilgtelėti į „X Faktoriaus“ finalinės laidos užkulisius.

Visi trys projekto finalininkai ketina nustebinti kruopščiai apgalvotais pasirodymais. Kuris iš dalyvių verčiausias pergalės, nuspręs televizijos žiūrovai. O kam savo lemiamą balsą atiduotumėte jūs?

Dar prieš finalą dalyviai paatviravo, kur išleistų laimėtą įspūdingą sumą – 15 tūkst. eurų.

Kristina Jurevičiūtė atskleidė, kad turi tiek daug svajonių, jog joms visoms įgyvendinti šios sumos neužtektų. Merginos norų sąraše – automobilis, mokestis už studijas, muzikinis klipas, pradinis įnašas už nuosavą būstą, tatuiruotė per visą ranką. Ji taip pat neslėpė norinti įsigyti pianiną ir sintezatorių bei išvykti atostogų.

„Good Time Boys“ vaikinai laimėjimo atveju žadėjo nusipirkti muzikinės įrangos ir kartu išvykti į kelionę.

„Norėtųsi egzotikos, visiškai kitokio klimato ir kultūros. Todėl galvojame apie Aziją arba Afriką. Šiai akimirkai realiausias variantas yra Marokas“, – pasakojo grupės vokalistas Gabrielius.

Kitas grupės narys Pijus teigė norintis įsigyti naują kompiuterį, o Grigas – išmanųjį telefoną.

Rimvydas Matukynas-Antturi pergalės džiaugsmą žadėjo įamžinti nusipirkęs auksinį žiedą su sintetiniu smaragdu ant smiliaus – jį išsirinko po pirmos tiesioginės transliacijos. Vaikinas taip pat sakė, kad didžiąją dalį pinigų skirtų muzikos rašymui ir leidimui, klipams ar net albumui. Be to, buvo numatęs prisidėti prie paramos vietai, kur pajaus, kad reikia jo pagalbos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius