-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žaidime „Vienas prieš visus“ žais pelės

Ketvirtadienį „Dviračio šou“ pelės Mauzeris ir Sūrskis pirmojoje po Naujųjų metų „Vienas prieš visus“ laidoje bandys laimėti prieš 37 nykštukus ir ilgakojų gražuolių reviu „Moonlight express“.
Žaidime dalyvavo pelės
Žaidime dalyvavo pelės / TV3 nuotr.

Graužikai politologai žaidime sublizgėjo savo žiniomis, todėl buvo paklausti, iš kur tokia išmintis. „Mes baigėm pelių darželį, po to pelių mokyklą ir pelių universitetą“, – netampydami už ūsų atsakė Sūrskis ir Mauzeris.

O teisingai atsakydami į klausimą, kaip prancūzai vadina Kalėdų senelį, jie išmušė net aštuoniolika nykštukų! Tačiau pelės nežinojo, kaip šeimininkės pavadintų etano rūgšties tirpalą (actą) ir burnodami vienas ant kito baigė žaidimą, savo pinigus palikę penkiems žaidėjams.

Toliau prieš nykštukus žaidė Senis šaltis ir Snieguolė. Tačiau Snieguolės būta itin keistos, nes ji iš karto žinojo, kiek į pusės litro butelių galima supilstyti vieną kubinį metrą vyno...

Žaidimo svečiai Deivis ir Renata padainavo naujametinę dainą „Pakelkime taurę linksmybių“. Po šios dainos Arnoldas pakvietė Deivį žaisti ir jis... sutiko. Kadangi šiuo metu Deivis savo namuose daro remontą, jis svajoja laimėti spintelę.

„Vienas prieš visus“ – ketvirtadienį 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius