-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis atšventė 53-iąjį gimtadienį: „Pagal išgertą šampaną sakau – šventė buvo gera“

Verslininkas Žilvinas Grigaitis kartu su draugais paminėjo 53-ąjį gimtadienį. Vilniaus centre esančiame viešbutyje surengtoje šventėje dalyvavo pusšimtis žmonių, liejosi šampanas ir aidėjo juokas.
Žilvino Grigaičio gimtadienis
Žilvino Grigaičio gimtadienis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Atšventęs gimtadienį, Žilvinas Grigaitis jaučiasi tarsi transo būsenoje. Kaip atskleidė portalui Žmonės.lt, jo nuotaika – gera.

„Pastaruoju metu, viskas labai intensyvu. Gimtadienio šventėje norisi, kad visiems viskas būtų gerai, tas, kas švenčia, tik po kelių dienų pradeda jausti, jog tai buvo gimtadienis. Nuotaika gera, tik norėtųsi pailsėti, bet nenusimato tokios galimybės“, – portalui Žmonės.lt sakė Ž.Grigaitis.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis
Lukas Balandis / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis

Anot verslininko, viskas vyko taip, kaip planavo. „Ir oras buvo geras, ir specialiai pasirinkta vieta, be to, pavyko užbaigti papuošalų kolekciją, pristatyti naują mano papuošalų apyrankių liniją, kurios yra iš 1000 metų senumo medžio. Manau, kad viskas buvo labai gerai.“

Lukas Balandis / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis
Lukas Balandis / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis

Nors dovanų, kaip teigė, neprašė, tačiau vis tiek jų gavo.

„Visiems sakiau, kad man nereikia jokių dovanų, aš visko šiam gyvenime turiu, bet, be abejo, jų vis tiek gavau. Ir įvairių prabangių gėrimų, ir knygų, dovanų kuponų, kelionių ir taip toliau.

Penktadienį turiu savaitgaliui išskristi į Dubrovniką, čia irgi yra viena iš dovanų“, – portalui Žmonės.lt atviravo Žilvinas.

Lukas Balandis / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis
Lukas Balandis / BNS nuotr./Žilvino Grigaičio gimtadienis

Šventėje dalyvavo virš 50 žmonių. „Kai kurie negalėjo būti, nes turėjo išvykti, pasikeitė planai. Bet vis tiek jų užteko. Pagal išgertą šampaną pasakiau sau, kad šventė buvo gera“, – juokėsi jis.

Paklaustas, kaip įvertintų prabėgusius metus, Žilvinas į klausimą pažvelgė filosofiškai.

„Metai buvo geri. Visada norisi, kad jie būtų geresni ir kad išsipildytų viskas, ką planavai. Bet dabar aš labai atsargiai planuoju ir galvoju apie tam tikrus ateities planus.

Prisimenu savo pasakytą frazę „mes gyvename kartą, ne du ir nepakeisime, kas buvo vakar, nežinom, kas bus rytoj, todėl gyventi reikia šiandieną“. Aš taip ir darau. Dar visiškai neįsigyvendino tos mintys ir idėjos, bet manyčiau, kad metai buvo ir dosnūs, ir labai įdomūs, ir manęs nenuvylė“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Ž.Grigaitis.

To sau jis linki ir ateityje. „Gal tai nuskambės banaliai ar keistai, bet tos gyvenimo pamokos, kurias išmokau ir gavau, priverčia susimąstyti, kad mes tikrai negyvensime su Saule ir nereikia savęs apgaudinėti. Todėl aš noriu gyventi gyvenimą dabar, o ne kai pasensiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius