-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Grigaitis: „Daugiausia atostogoms esu išleidęs 24 tūkstančius eurų“

„Jaučiuosi kaip Havajuose, o ne Palangoje“, – teigė verslininkas Žilvinas Grigaitis, neseniai atšventęs 53-ąjį gimtadienį. Žilvinas, rodos, vienas nedaugelio lietuvių, visada besimėgaujantis gyvenimu. Įsitaisęs Palangos Basanavičiaus gatvės vasaros terasoje, garsėjančioje įspūdingais vakarėliais, Žilvinas jaučiasi kaip namuose.
Žilvinas Grigaitis
Žilvinas Grigaitis / LNK nuotr.

Palangoje savitu stiliumi išsiskiriantį Žilviną vasaromis galima pamatyti labai dažnai. Čia vyras turi antruosius savo namus. Jaukų butą Palangoje, prie pušyno, atokiau nuo šurmulingo centro Žilvinas įsigijo prieš 20 metų. Klaipėdoje gyveno jo močiutė, todėl visa vaikystė prabėgo uostamiestyje ir Nidoje. O nuosavus namus pajūryje, pasak verslininko, norėjosi turėti mieste, kuriame nėra pažįstama kiekviena gatvė, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

LNK nuotr./Žilvinas Grigaitis
LNK nuotr./Žilvinas Grigaitis

Žilvino namai Palangoje – tarsi maža kopija esančių Vilniuje. Miniatiūrinė virtuvė sujungta su svetaine, vienas iš dviejų aukštų įrengtas ant antresolių, o gausybės stilingų ir puošnių daiktų pakaktų dar vienam gyvenimui.

Gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“ paklaustas apie atostogas ir poilsį Lietuvoje, Žilvinas sako nesuprantantis lietuvių, besipiktinančių permainingais orais, kainomis ir tvarka lietuviškame pajūryje.

LNK nuotr./Žilvinas Grigaitis
LNK nuotr./Žilvinas Grigaitis

„Kaip tik ateina vasara, taip visi važiuoja ant to lietuviško pajūrio, ant tos Palangos, ir visi pradeda sakyti: na, ką tu ten radai, sakau, klausykit, aš galiu būti ir Mikone, ir Ibizoje, bet kodėl man ten vasarą reikia važiuoti, jeigu galiu būti Palangoje? Manęs klausia: ir ką tu ten radai? Visada atsakau: jūs tada nežinote, kas yra Palanga, o ji turi labai daug veidų. Šiame mieste yra nuostabių vietų, kuriose nėra nei žmonių grūsties, nei veidų, kurių tu nenori matyti...“, – pasakojo Ž.Grigaitis.

LNK nuotr./Žilvinas Grigaitis
LNK nuotr./Žilvinas Grigaitis

Vietas, kurias verta aplankyti Palangoje, pasak Žilvino, reikia tiesiog žinoti, o kad jas atrastum, teks atlikti namų darbus. Paklaustas, kas jam svarbiausia atostogų metu, Žilvinas pasakojo atostogų metu pinigų labiausiai negailintis emocijai, kurią gali pažadinti geras viešbutis su įdomia istorija, maistas, ir naujos patirtys.

LNK nuotr./Žilvinas Grigaitis
LNK nuotr./Žilvinas Grigaitis

„24 tūkstančius eurų“, – tiek Žilvinas prisipažino atostogoms išleidęs daugiausiai.

Pirmoji naujo televizijos sezono laida „Nuo... Iki...“ - pirmadienio vakarą, 20 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius