-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinoma atlikėja pasidalijo vaikystės nuotrauka – su ja dar dvi scenos žvaigždės: ar atpažįstate?

Žinoma atlikėja Ingrida Kazlauskaitė prisiminimais nusikėlė į praeitį. Su gerbėjais moteris pasidalijo archyvine fotografija, kurioje ji – su kitomis dviem garsiomis dainininkėmis.
Džordana Butkutė, Ingrida Kazlauskaitė ir Liveta Kazlauskienė
Džordana Butkutė, Ingrida Kazlauskaitė ir Liveta Kazlauskienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Vaikystės nuotraukoje atlikėja sėdi viduryje tarp savo mamos Livetos Kazlauskienės ir šeimos bičiulės Džordanos Butkutės. Žvelgiant į fotografiją, akivaizdu, kad visos trys yra itin artimos ir šalia viena kitos nestokoja gerų emocijų.

Vaikystės akimirka I.Kazlauskaitė sutiko pasidalinti ir su portalo Žmonės.lt skaitytojais.

„Akimirka iš mano vaikystės. Labai branginu gyvenimo dovaną – augti tarp ypatingų, talentingų žmonių, pažinti tikrąjį muzikos (artistų) pasaulį. LABAI MYLIU Livetą Kazlauskienę, Džordaną Butkutę ir visus, visus. Esu labai dėkinga už viską, ypač už meilę ir gražų dėmesį nuo pat tada, kai buvau maža mergytė“, – prie įrašo mintimis dalijasi I.Kazlauskaitė.

Kaip teigia atlikėja, nuotrauka daryta po Palangoje vykusio koncertinio turo.

„Pamenu, mes su tėveliais ėjome pietauti, kartu ėjo ir Džordana Butkutė. Dainininkai po koncertinių turų dažnai susitikdavo, eidavo pietauti, leisdavo laiką, o aš visur būdavau kartu“, – portalui Žmonės.lt pasakoja dainininkė.

Pasak jos, su Dž.Butkute gražus ryšys yra išlikęs ir iki šių dienų. Atlikėjos kartais susiskambina ar susirašinėja žinutėmis.

„Visai neseniai iš Džordanutės gavau palaikymo žinutę, tai išties padrąsina žengti pirmyn, motyvuoja tikėti savo jėgomis ir svajonėmis. Kai kadaise buvau maža mergytė, iš tos didelės meilės Džordanai padovanojau jai sidabrinį kryžių, kad ją globotų Dievulis. O dabar ji man atsiuntė nuotrauką ir sako: „Žiūrėk, dar turiu tavo dovanotą kryželį.“ Aš labai jautri, tad mane tokie sentimentai graudina. Labai branginu tą ryšį, vertinu ir žiūriu su didele meile“, – Žmonės.lt mintimis dalijasi I.Kazlauskaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius