-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 25

Žinomi žmonės – apie įspūdingiausias Kalėdų dovanas: butas, prabangi kelionė ir priblokšti tėvai

Per gražiausias metų šventes stengiamės artimuosius pradžiuginti pačiomis įvairiausiomis dovanomis. Sugalvoti, ką padovanoti brangiam žmogui, ir jį nustebinti gali būti gana sunku, tačiau kartais tai padaryti pavyksta. Išties ypatingų kalėdinių dovanų savo gyvenime yra sulaukę ir žinomi Lietuvos žmonės.
Žilvingas Grigaitis, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė su vaikais, Liveta Kazlauskienė ir Petras Kazlauskas
Žilvingas Grigaitis, Irūna Puzaraitė- Čepononienė, Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Merūnas Vitulskis ir Erika Vitulskienė su vaikais, Liveta Kazlauskienė ir Petras Kazlauskas / Rūtos Andre, Adamo Aleksejėvičiaus, Teodoro Biliūno, TV3 ir asmeninio albumo nuotr.

Nijolė Pareigytė-Rukaitienė, Irūna Puzaraitė-Čepononienė, Žilvinas Grigaitis, Justė Arlauskaitė-Jazzu, Stanislavas Stavickis-Stano, Liveta Kazlauskienė ir Merūnas Vitulskis su portalu 15min pasidalino, kokias įspūdingiausias kalėdines dovanas yra gavę ir patys padovanoję artimiesiems.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius