Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 12 26

Žinomi žmonės parodė ilgai rinktas kalėdines puošmenas: įspūdingos kolekcijos atima žadą

Miestams Kalėdoms puoštis pradėjus dar lapkritį, švenčių dvasia bei puošmenos užplūsta ir žmonių namus. Ne išimtis – Lietuvos garsenybės. O kai kurie žinomi žmonės namuose laiko išties įspūdingas ir daug metų rinktas kalėdinių puošmenų kolekcijas. Su 15min įžymybės dalijasi jų nuotraukomis ir pasakoja apie išskirtinių dekoracijų kolekcionavimą.
Jurga Anusauskienė, Judita Leitaitė, Kristina Zmailaitė, Edmundas Seilius, Inga Stumbrienė, Aivaras Stumbras ir jų kalėdinės dekoracijos
Jurga Anusauskienė, Judita Leitaitė, Kristina Zmailaitė, Edmundas Seilius, Inga Stumbrienė, Aivaras Stumbras ir jų kalėdinės dekoracijos / Asmeninio albumo, Juliaus Kalinsko/15min, Žygimanto Gedvilos/BNS ir Dariaus Kučio nuotr.

Kolekciją renka kelis dešimtmečius

Operos solistė Judita Leitaitė savo namus pavertė tikra žiemos pasaka. Tai padaryti jai padeda jau daugiau nei du dešimtmečius renkama mechaninių prisukamų žaislų kolekcija.

„Turiu apie 25 prisukamus, grojančius žaislus ir net visą besisukantį Spragtuką“, – apie savo kolekciją portalui 15min pasakoja moteris.

J.Leitaitė užsimena, kad žaislus dažniausiai perka pati, o jiems nevengia išleisti ir nemažos sumos pinigų – svarbiausia, kad žaislas jai patiktų.

Asmeninio albumo nuotr./Juditos Leitaitės kalėdinė dekoracija
Asmeninio albumo nuotr./Juditos Leitaitės kalėdinė dekoracija

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius