-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žinomų žmonių kova su svoriu: Mia nori tilpti į XS dydį, o V.Partiką pastorino žmonos cepelinai

Jei galėtumėte, ar keistumėte ką nors savo išvaizdoje? Turbūt daugelis atsistoję prieš veidrodį pamąsto, kad reikėtų kažką pakelti, kažką pašalinti, o kažką pridėti. Ypač, kai pramogų pasaulio garsenybės viešai demonstruoja savo grožio operacijas bei procedūras, o socialiniuose tinkluose matome daug įspūdingos išvaizdos personų. Tačiau kaip atsirinkti, ką verta tobulinti, o kur – tik menka užgaida?
Mia Pilibaitytė, Vytenis Partikas
Mia Pilibaitytė, Vytenis Partikas / LNK stopkadrai

Nosies plastinei operacijai pasiryžusi balerina Kristina Tarasevičiūtė tikina po jos verkusi iš džiaugsmo, tačiau apie grožio procedūras ir operacijas jos nuomonė griežta: jaunos merginos per lengvai ryžtasi tobulinti save, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

„Mane stebina, gal net šokiruoja, kiek moterų man rašo ir klausia, pas ką dareisi nosies operaciją? Per daug! Gerokai per daug užklausų“, – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ stebėjosi balerina, kuri sako nosį koregavusi ne dėl grožio, o dėl to, kad po sudėtingo nosies lūžio ji kreivai sugijo ir trukdė kvėpuoti.

LNK stopkadras/Kristina Tarasevičiūtė
LNK stopkadras/Kristina Tarasevičiūtė

Apie spaudimą atrodyti tobulai prabilo ir dainininkė Mia. Ji prieš keletą metų ryžosi akių vokų plastinei operacijai, kurios metu buvo pašalintas odos perteklius.

„Mano operacija buvo gerai apgalvota ir išlaukta. Apie tai mąsčiau septynerius, o gal dešimt metų. Mano akys visuomet būdavo tarsi ištinusios ir neslėpsiu, dažnai sulaukdavau komentarų, kad gal turiu problemų su alkoholiu, nes visada esu paburkusi. Kai išsioperavau vokus, visi komentarai baigėsi, staiga visuomenės akyse tapau blaivininke“, – LNK laidoje „Bučiuoju. Rūta“ kalbėjo dainininkė.

Beje, Mia neslepia, kad galbūt ateityje dar kartą gulsis ant operacinio stalo. Ji sako norinti tilpti į „S“ dydį, o dar geriau – į „XS“. O jei nepavyks, kreipsis į plastikos chirurgą: „Juk mes visos norime atrodyti gražiai. Ir aš jautriai reaguoju į komentatorių komentarus, kurie drįsta komentuoti mano figūrą.“

LNK stopkadras/Mia Pilibaitytė
LNK stopkadras/Mia Pilibaitytė

Tiesa, Mia dabar sportuoja, laikosi mitybos režimo: „Pirmiausiai reikia pabandyti mesti svorį savo pastangomis, o operacijos, riebalų nusiurbimai – tik tuo atveju, jei sportas nepadės.“

LNK stopkadras/Mia Pilibaitytė, Kristina Tarasevičiūtė
LNK stopkadras/Mia Pilibaitytė, Kristina Tarasevičiūtė

Kitas laidos dalyvis, atlikėjas ir plaukų stilistas Vytenis Partikas nuo pat paauglystės kentėjo dėl plinkančios galvos, todėl ryžosi skristi į Turkiją, kur jam buvo atlikta plaukų transplantacija.

„Turkijoje man tai kainavo 1800 eurų, o Lietuvoje būtų kainavę nuo 4000 eurų. Dabar savo šukuosena esu patenkintas, gerokai pakilo ir mano savivertė“, – pasakoja Vytenis.

Jis taip pat sako plastikos chirurgų pagalba tobulinęs ir savo figūrą: „Žmona mane maitino cepelinais, kugeliu, todėl užaugo toks nedailus atsikišęs pilvelis. Labai kompleksavau, paplūdimyje niekuomet nesėdėdavau, tik gulėdavau arba stovėdavau, nes negalėjau pakęsti atsirandančio „gelbėjimosi rato“ aplink liemenį.“

Po plastinės operacijos Vytenis atsikišusio pilvo nebeturi, tačiau atsirado nauja problema – jis pastebėjo žemyn krintančius antakius, todėl neslepia – jau kalbėjosi su plastikos chirurgais dėl dar vienos operacijos.

Paklaustas, kaip jis vertina vis dar oficialiai žmonos Justinos Partikės devynias plastines operacijas, jis atsakė: „Ji man graži visokia. Ar su didele krūtine, ar su mažesne. Ar ji stambesnė, ar plonesnė. Jai atrodė, kad tų operacijų reikia, kad ji jausis geriau, kad jos savivertė bus didesnė. Tas operacijas žmona darėsi dėl savęs ir aš jos neatkalbinėjau.“

LNK stopkadras/Vytenis Partikas
LNK stopkadras/Vytenis Partikas

Laidoje svečiavosi ir plastinės chirurgijos centro „Nordclinic“ plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos gydytojas Dr. Gediminas Samulėnas. Jis buvo atviras – grožio kultas Lietuvoje didelis, todėl rekomenduos kiekvieną procedūrą ir operaciją rimtai apgalvoti ir įvertinti ar tikrai jos reikia.

„Dažnai būna, kad atlekia moteris į kabinetą degančiomis akimis, kad operacijos jai reikia čia ir dabar. Buvo viena 30 metų moteris, kuri norėjo veido pakėlimo operacijos, nes jai atrodė, kad veido oda turi būti įtempta it palapinė“, – apie savo patirtį kalbėjo gydytojas.

„Bučiuoju. Rūta“ – ketvirtadienį 20 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius