Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žiūrim, ką turim“: Džordanos Butkutės blaivybė ir apsimetėlio kunigo gaudynės!

„Buvau ir pas būrėjas, ir pas raganas – niekas man nepadėjo! Prisipažinsiu, sėdėdama pas juos galvodavau tik kaip išėjusi galėsiu išgerti“, – atvirame interviu prisipažins popdainininkė Džordana Butkutė. Pokalbį su ja žiūrėkite „Žiūrim, ką turim“ laidoje jau šį vakarą 20.30 val. per TV3.
Džordana Butkutė
Džordana Butkutė / TV3 nuotr.

Pomėgiu piktnaudžiauti alkoholiu garsėjusi dainininkė tikina, kad tai praeitis – jau keturis mėnesius ji negeria nė lašo svaigalų. Ir nors gyvenimas su taurele rankoje, pasak Džordanos, jai jau seniai buvo nebemielas, pasikeisti buvo labai sunku. Dainininkė neslepia, kad prireikė įdėti labai daug pastangų kovojant su priklausomybe.

„Jei ne Elegijus, nežinau, kaip dabar gyvenčiau – tikriausiai būčiau visiškai prasigėrusi“, – kalbėjo Dž.Butkutė.

Kita laidos tema – aferisto, prieš šv. Velykas kunigu apsimetusio aktoriaus, gaudynės. Buvęs televizijos šou dalyvis bedarbis Aivaras Tiškovas, nutaręs sumaniai pasipelnyti iš kaimynų, galiausiai atsidūrė areštinėje. „Žiūrim, ką turim“ nuvyko į Panevėžį pakalbinti žmonių, demaskavusių netikrą kunigą.

„Kažkoks jis pričiuožęs“, – kalbėjo aferisto kaimynai. O „Lietuvos talentų“ prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas, kurio projekte dalyvavo A.Tiškovas, rėžė kategoriškai: „Tokiam reikia duoti į snukį ir viskas būtų baigta.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius