Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Žurnalistė prabilo apie Putino paslaptis: auksiniai klozetai ir staiga mirusi meilužės akušerė

Lenkijos žurnalistė Krystyna Redlich, išleidusi skandalingą knygą „Vova, Volodia, Vladimiras. Putino Rusijos paslaptys“ ir nominuota Nobelio taikos premijai už žurnalistiką, atskleidė tamsiausias lygiai prieš mėnesį neva išrinkto Rusijos prezidento Vladimiro Putino paslaptis.
Krystyna Redlich, Vladimiras Putinas, Alina Kabajeva
Krystyna Redlich, Vladimiras Putinas, Alina Kabajeva / LNK stopkadras ir „Scanpix“ nuotr.

Metų metus Putino gyvenimą tyrinėjusi K.Redlich išsiaiškino, kad jis gimė visai ne Sankt Peterburge. Tad kas yra tikroji jo motina, o kas – tėvas? Ar tiesa, kad vaikystėje Putinas buvo žiauriai ujamas ir galbūt todėl virto antžmogiu? Apie tai K.Redlich kalbėjo laidai „KK2 penktadienis“, interviu žurnalistui Domininkui Ramonui, kurį davė Varšuvoje, rašoma LNK televizijos pranešime spaudai.

LNK stopkadras/Krystyna Redlich
LNK stopkadras/Krystyna Redlich

K.Redlich – viena iš nedaugelio žurnalistų, kuriai atokiame Gruzijos kaimelyje pavyko surasti ir prakalbinti tikrąją Putino motiną. Savo nesantuokinio sūnaus Vera Nikolajevna išsižadėjo tada, kai jam buvo maždaug 8-eri. Kodėl Volodią moteris buvo priversta palikti savo tėvams? Kaip su juo elgėsi seneliai ir kodėl galiausiai vaikas pateko pas įtėvius, kurie suklastojo gimimo liudijimą? Ir ar tiesa, kad Putinas augo žmogžudžių bei narkodilerių apsuptyje?

LNK stopkadras/Krystyna Redlich prabilo apie Putino paslaptis
LNK stopkadras/Krystyna Redlich prabilo apie Putino paslaptis
LNK stopkadras/Krystyna Redlich
LNK stopkadras/Krystyna Redlich

„Kur tik pasirodo Putinas, atsiranda auksiniai tualetai, šepečiai, auksas. Jis pamišęs dėl turtų. Galbūt Putinui reikia visų turtų todėl, kad buvo auginamas labai vargingoje aplinkoje. Butas Leningrade buvo komunalinis, ten nebuvo ne tik vonios, bet ir karšto vandens, o tualetas buvo bendras visam aukštui. Taigi, galite įsivaizduoti, kokios būklės tas tualetas... Galbūt dėl to neturto, dėl tų bendrų tualetų jis ir svajojo apie auksinius klozetų dangčius. Tai lyg ir juokinga, nes normalus žmogus sugeba išaugti iš vaikiškų ligų, negalavimų ir problemų. Bet šitas žmogus, panašu, ir liko tuo Volodia, tik jam atsivėrė bekraštės galimybės“, – laidoje „KK2 penktadienis“ kalbėjo K.Redlich.

LNK stopkadras/Krystyna Redlich
LNK stopkadras/Krystyna Redlich

Knygos autorė prabilo ir apie Putino vaikus: „Putinas tikrai turi dvi dukteris su Liudmila. Dar viena duktė su Krivonogich. Su ta moterim Putinas susipažino dar Peterburge. Duktė labai panaši į tėvą, bet jis, aišku, tai neigia, sako, kad nieko nebuvo. Bet ta moteris staiga praturtėjo, todėl į ją buvo atkreiptas dėmesys. Ji pradėjo pirkti namus Maskvoje ir panašiai.

Istorija su Kabajeva į viešumą išplaukė 2008 metais, kai kažkuriame laikraštyje apie juos pasirodė straipsnis. Tada Putinas įsakė uždaryti tą laikraštį. Turbūt toje istorijoje yra tiesos, yra kažkokie vaikai. Vieną naktį netikėtai mirė Kabajevos draugė akušerė. Sveika, vos per 60 metų moteris mirė staiga. Putinas – žmogus, neturintis visiškai jokios empatijos. Tokie vadinami sociopatais. Jam labai patinka, kai kitam skauda, ypač jeigu tai jo priešas. Svetimas skausmas psichopatams – malonumas.“

„KK2 penktadienis“ – penktadienį 19:30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius