Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Žymusis magijos šou užbūrė Vilnių: scenoje – stulbinantys triukai ir lietuviškai prakalbę iliuzionistai

Penktadienio vakaras Vilniaus „Siemens“ arenoje tiesiogine to žodžio prasme buvo magiškas. Čia nepamirštamus pasirodymus surengė septyni pasaulinio garso iliuzionistai „The Illusionists“. Pirmą kartą Lietuvoje apsilankę meistrai iš nuostabos aikčioti privertė visą salę – apstulbę buvo ir jauni, ir seni.
„The Illusionists“
„The Illusionists“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Pelningiausio magijos šou Brodvėjaus istorijoje komandą sudaro septyni iliuzijos meistrai, sugebėję pakartoti ir netgi pagerinti tokių magijos dievų kaip Harry‘io Houdinio ar Davido Copperfieldo triukus. Scenoje žiūrovus stebino magijos meistras Luisas De Matosas, apgaulės meistras Jamesas More‘as, nepamirštamasis Enzo, išsivadavimo asas Andrew Basso‘as, manipuliuotojas Yu Ho-Jinas, išradimų specialistas Kevinas Jamesas bei transformavimosi žinovai Sosas ir Victoria.

„Mūsų šou yra numeris 1 pasaulyje, todėl labai džiaugiamės, kad jį galėsime parodyti ir Lietuvoje. Kiekvienas iš septynių tarptautinės komandos narių geriausias savo srityje, o kartu jie pakeri ir apstulbina bet kokią auditoriją“, – kalbėjo „The Illusionists“ prodiuseris Simonas Painteris.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„The Illusionists“ šou akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„The Illusionists“ šou akimirka

Į Lietuvą pirmą kartą atvykę iliuzionistai pristatė programą „The Illusionists: Direct from Broadway“, jos metu vilniečiai išvydo didžiosios magijos, levitacijos, minčių skaitymo ir pradanginimo triukus. Kvapą gniaužiantiems triukams dar daugiau magijos suteikė moderni scena, įmantrūs kostiumai ir gyvai atliekama muzika.

Deja, bet norėjusių susipažinti su magijos pasauliu nebuvo daug – užpildyti arenos nepavyko, buvo daug laisvų vietų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„The Illusionists“ šou akimirka
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„The Illusionists“ šou akimirka

Šis šou jau buvo parodytas ir palankiai įvertintas Australijoje, Afrikoje bei Azijoje, taip pat kai kuriose Europos šalyse.

Praėjusiais metais magijos grupė „The Illusionists“ pasiekė rekordą kaip daugiausiai uždirbęs šou, kurio pasirodymai per vieną savaitę buvo parodyti Brodvėjaus „Marquis“ ir „Neil Simon“ teatruose, Niujorke, Šaftsberio teatre, Londono Vest Ende, Sidnėjaus operos teatre, Melburno menų centre, Australijoje, ir Meksiko nacionalinėje auditorijoje, Meksikoje.

Daugiau magiškų akimirkų – galerijoje:

VIDEO: Andrew Basso 15min parodė 3 amą atimančius triukus

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius