Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 23

„Lietuvos balso“ mokytojas Donatas Montvydas: „Scena nėra vieta mokytis“

Antrąjį sezoną skaičiuoti jau rugsėjį pradėsiančio LNK televizijos muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ reporteriai Šarūnas Kirdeikis ir Santa Audickaitė pristato dar vieną vaizdo reportažą. Šįkart jauniesiems dainininkams patarimus dalija „Lietuvos balso“ mokytojai – Donatas Montvydas ir Katažina Nemycko.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie pirmojo „Lietuvos balso“ sezono žvaigždžių patarimus pradedantiesiems skaitykite čia.

Vienas geidžiamiausių antrojo projekto sezono mokytojų – D.Montvydas. Aklųjų perklausų filmavimo metu gabiausi dainorėliai žūt būt stengėsi pateikti į šio scenos grando komandą.

„Scena nėra vieta mokytis. Tu turi vieną dainą, kurios metu turi visus užkariauti“, – sako D.Montvydas. Vaikinas priduria projekte ieškantis „viso paketo“ – netik dainuojančio, tačiau ir gerai judančio, charizmatiško, įdomaus žmogaus. „Taip tu gyvuosi ne projekto metu ar pora metų, o visus trisdešimt metų“, – tikino dainininkas.

„Dirbt, dirbt ir dar kartą dirbt“, – toks yra mokytojos K.Nemycko šūkis „Lietuvos balse“. Jau Aklųjų perklausų metu moteris spėjo tokiu ryžtu išgąsdinti ne vieną dainorėlį. „Katažina viską žina“, – juokauja moteris ir yra užtikrinta, jog savo mokinį gali išvesti į pergalę.

Mokytojų įžvalgos, pastebėjimai ir linkėjimai – specialiame „Lietuvos balso“ reporterių vaizdo siužete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius