Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 27

15min studijoje – Monikos Marijos dainos „Tavo rankose“ premjera

Pirmadienį atlikėja Monika Marija 15min studijoje pristatė savo naujausią dainą „Tavo rankose“. Lietuvišką kūrinį ji kartu su dainos autoriumi, atlikėju Juozu Martinkėnu atliko gyvai.
Juozas Martinkėnas ir Monika Marija Paulauskaitė
Juozas Martinkėnas ir Monika Marija / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šie metai atlikėjai Monikai Marijai buvo ypatingi. Tapusi „Lietuvos balso“ nugalėtoja, ji surengė turą po visą Lietuvą, nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje nukeliavo iki finalo, vasarą pristatė kūrinį „Safe Zone“.

O šiandien atlikėja gerbėjams pristato naują, šį kartą lietuvišką, dainą „Tavo rankose“. Tiesioginės transliacijos metu šis kūrinys, akomponuojamas atlikėjo J.Martinkėno, suskambo gyvai.

„Visada tikėjau, kad viskas priklauso tik nuo tavo paties pastangų ir tavo gyvenimas visada tavo rankose, gali kurti jį kokį tik nori. Tik paėmusi į rankas savo pačios svajonę ir dariusi viską, kad jos pasiekčiau, šiandien esu ten, kur visada norėjau būti“, – apie dainos prasmę kalba atlikėja.

Monikos Marijos premjera:

VIDEO: Gyvai 15min studijoje: Monika Marija su Juozu Martinkėnu – „Tavo rankose“

Pati Monika Marija šiuos metus neabejotinai vadina vienais sėkmingiausių ir pripažįsta, kad dar niekuomet nebuvo tokia laiminga. Tačiau neslepia – didžiuliai pasiekimai ne jos vienos nuopelnas.

„Tikrai negaliu sakyti, kad tai, ką dabar turiu, pasiekiau viena. Bet galiu pasidžiaugti, kad priėmiau ir iki maksimumo išnaudojau visas pasitaikiusias galimybes bei buvau apdovanota tik pačiais nuoširdžiausiais ir talentingiausiais žmonėmis aplinkui. Dabar – viskas tik mano pačios rankose ir tik nuo manęs priklauso, ar šią sėkmę sugebėsiu išlaikyti “, – apie savo sėkmės receptą kalba atlikėja.

„Labiausiai mane motyvuoja žmonės. Prisipažinsiu, man iš tiesų labai reikia palaikymo. Yra žmonių, kuriuos į priekį stumia nesėkmės, jie nori pasitaisyti, įrodyti kažką sau, padaryti dar geriau. Aš nesu tas žmogus. Aš pati jaučiu savo klaidas, jas išgyvenu, stengiuosi keistis.Tačiau iš šeimos, draugų, klausytojų, komandos išgirsti atsiliepimai, jų palaikymas ir paskatinimas yra tai, kas suteikia man turbo jėgų kiekvieną dieną ir gali priversti kalnus nuversti“, – atskleidžia Monika Marija.

Asmeninio albumo nuotr./Monika Marija Paulauskaitė
Asmeninio albumo nuotr./Monika Marija Paulauskaitė

Monika Marija išduoda, kad būtent pergalė „Lietuvos balse“ visiškai apvertė merginos gyvenimą aukštyn kojomis ir kaip reikiant pakoregavo būsimus atlikėjos planus ir darbus.

„Greičiausiai būčiau kibusi į mokslus ir ieškojusi savo kelio toliau. Muzika niekada nebuvo mano „nulemtoji“ profesija – bet tikiu, kad muzika man yra vienintelis gyvenimo būdas! Už tai niekada nesistengiu priversti kažką atsitikti, man daug labiau patinka, kai kartais kai kurie dalykai teka sava vaga ir atsitinka tada, kai ateina jų laikas“, – sako Monika Marija.

Tiesioginės transliacijos metu Monika Marija taip pat atsakė ir į 15min skaitytojų paruoštus klausimus.

Pokalbis 15min studijoje:

VIDEO: 15min studijoje – pokalbis apie naują Monikos Marijos dainą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius