-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 12 05

A.Michalenkovaitė įrašė lopšinę, kurią jai dainuodavo močiutė: „Išsipildė mano ir babytės svajonė“

Šiaulietė dainų kūrėja ir atlikėja Agnė Michalenkovaitė pristato naują dainą „Lopšinė“. Pasak, jos, ši daina – būtent tai, kas yra svarbiausia prieškalėdiniu ir kalėdiniu laikotarpiu – joje telpa ir tradicijos, ir šiluma, ir žmonių artumas.
Agnė Michalenkovaitė su močiute
Agnė Michalenkovaitė su močiute / Asmeninio archyvo nuotr.

„Vis pagalvoju, kad dar neturiu nė vienos kalėdinės savo kurtos dainos. Bet manau, kad tokia dar tikrai ateis. O šiemet su kalėdinio laikotarpio pradžia netyčia sutapo mano naujos dainos išleidimu. Nors joje nei eglučių, nei sniego, nei imbierinių meduolių, nei nieko panašaus į tai, bet man ši daina yra netgi labai kalėdiška. Man joje telpa būtent tai, kas ir yra svarbiausia per Kalėdas“, – pasakoja Agnė.

Asmeninio archyvo nuotr./Agnė Michalenkovaitė su močiute
Asmeninio archyvo nuotr./Agnė Michalenkovaitė su močiute

Idėja įrašyti lopšinę, kurią Agnei vaikystėje dainuodavo jos močiutė, atlikėjos galvoje sukosi jau seniai.

„Jau senokai apie tai galvoju. Bet gegužės mėnesį babytei bus 90. Tai ta proga susiėmiau ir įgyvendinau tuos planus. Iš pradžių net negalvojau, kad tai nors kažkiek siesis su Kalėdom. Bet įrašiusi dainą supratau, kad tai yra taip universalu – tai ir lopšinė, ir Kalėdos, ir dar daug daugiau. Į šią dainą sudėjau visą savo meilę, visą tikrumą. Ir labai džiaugiuosi, kad tai tam tikra prasme tapo ir mano babytės svajonės išsipildymu – visą gyvenimą dainavusi namie, ji pagaliau oficialiose muzikos pasiklausymo platformose“, – juokiasi Agnė Michalenkovaitė.

Agnė kviečia klausytojus prisiminti savo šaknis, dalykus, kurių galbūt jau niekad nebebus ir tikisi, kad jos ir jos močiutės „Lopšinė“ padės tai išgirsti.

Išgirskite:

VIDEO: Agnė Michalenkovaitė - Lopšinė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius