-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 16

Amerikiečių grupė „Kamelot“ Lietuvoje pristatys naują albumą „Haven“

Antrasis šio rudens mėnuo bus itin dosnus roko muzikos gerbėjams. Šią savaitę prasidedančio turo metu, spalio 5 dieną Lietuvoje pirmą kartą koncertuos viena žymiausių JAV progresyvaus power metalo grupių „Kamelot“.
„Kamelot“
„Kamelot“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Muzika

Naujojo albumo „Haven“ pristatymui šie amerikiečiai su dar dvejomis grupėmis – žymaus graikų gitaristo Gus G., šiuo metu grojančio Ozzy Osbourne‘o grupėje, komanda ir kanadiečių heavy metalo atlikėjais „Kobra And The Lotus“ – surengs vienintelį koncertą Vilniuje, „Forum palace“.

Oficialiai amerikiečių grupė „Kamelot“ startavo 1991-aisiais. Nuo susikūrimo įvykusi kelių narių, tame tarpe ir vokalistų, kaita visiškai nepaveikė nei grupės muzikos kokybės, nei pasaulinio prestižo. Apie tai byloja ir šių metų gegužės 5 dieną pasirodžiusio 11-tojo „Kamelot“ studijinio albumo „Haven“ tarptautinis pripažinimas.

Jis pateko į JAV, Japonijos ir dešimties Europos šalių populiariausių albumų sąrašus. Naująjį darbą pristatė singlai „Veil Of Elysium“ ir „Insomnia“. Pastarojo vaizdo klipo peržiūros youtube kanale jau viršijo 700 000 vnt. O prieš kelias dienas paviešintas naujas vaizdo klipas dainai „Liar Liar“, kuriame svečiuojasi ekstravagantiškoji švedų metalo grupės „Arch Enemy“ vokalistė Alissa White-Gluz.

Koncerte specialaus svečio teisėmis grosiančio grupės „Kamelot“ narių bičiulio Gus G. talentas atsiskleidė tokiose grupėse kaip „Firewind“, „Mystic Prophecy“, „Nightrage“, „Arch Enemy“ ar „Dream Evil“. Be to, kaip kviestinis muzikantas jis dalyvavo tuzino kitų grupių albumų įrašuose.

VIDEO: KAMELOT - Insomnia (Official Video) | Napalm Records

Nenuostabu, kad jauną ir talentingą muzikantą pastebėjo ir roko legenda Ozzy Osbourne‘as, pakvietęs jį į savo grupę, vietoje kito gitaristo ir asmeninio bičiulio Zakko Wylde‘o. Naujausias paties Gus G. solinis darbas yra šių metų vasarą pasirodęs albumas „Brand New Revolution“.

Koncertą pradėsiančią kanadiečių grupę „Kobra And The Lotus“ 2009 metais subūrė vokalistė ir pagrindinė dainų autorė Kobra Paige. Šio kolektyvo populiarumą iliustruoja daugelis koncertų, kuriuose kanadiečiai grojo su „Kiss“, „Def Leppard“, „Judas Priest“, „Black Label Society“, „Fear Factory“, „Primal Fear“, „Stratovarius“, „Sonata Arctica“ ir kitomis žymiomis grupėmis. Šiemet „Kobra And The Lotus“ išleido pirmąjį savo karjeroje EP „Words Of The Prophets“, kuris papildė anksčiau išleistų 3 pilnų studijinių albumų kolekciją.

Atlikėjų tandemo „Kamelot“, Gus G. ir „Kobra And The Lotus“ naujų albumų dainas, o taip pat kitus populiariausius kūrinius galės išgirsti visi, apsilankę jų koncerte spalio 5 dieną Vilniuje, „Forum palace“. Bilietais į šį renginį prekiaujama visose „Bilietai LT“ kasose ir internete www.bilietai.lt.

VIDEO: KAMELOT - Liar Liar ft. Alissa White-Gluz (Official Video) | Napalm Records

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius