Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 09 30

Atlikėja Victoria naujoje dainoje kalba apie praeitį ir žmogaus paleidimą: perteikė savo išgyvenimus

Sparčiai populiarėjanti atlikėja ir dainų autorė Viktorija Rupeikytė, taip pat žinoma kaip Victoria, pristato naują dainą „Be tavęs“.
Viktorija Rupeikytė-Victoria
Viktorija Rupeikytė-Victoria / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Dainos Premjera

„Ši daina, ko gero, yra pati atviriausia, kokią tik esu sukūrusi. Kiekvienas žodis čia – mano pačios išgyventas ir patirtas“, – atvirauja Viktorija. Pasak merginos, jai dainomis pasakoti savo gyvenimą, savo istorijas – kur kas paprasčiau ir lengviau nei apie tai kalbėti.

Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Rupeikytė-Victoria
Asmeninio albumo nuotr./Viktorija Rupeikytė-Victoria

„Apie ką yra mano daina? Apie gyvenimą ir mūsų pasirinkimus, kurie dažniausiai būna ne dėl to, kad mes taip norime pasirinkti, bet dėl to, kad taip reikia. Mano daina taip pat yra ir apie sugrįžimus į ten, iš kur išėjome ir paleidimą tų, kurių mums taip reikia, nes gi taip dažnai gyvenime daliname save tiems, kurie mums tolimi“, – kalba dainininkė.

Išgirskite Viktorijos dainą „Be tavęs“:

VIDEO: VICTORIA - Be tavęs (Naujiena, 2020)

Viktorija džiaugiasi, kad naujajame jos vaizdo klipe taip pat nusifilmavo ir jos gyvo garso grupė, su kuria kartu paruoštą programą klausytojai galės išgirsti jau šį rudenį Lietuvos klubuose ir koncertų salėse.

„Tikrai nekantrauju visu tuo pasidalinti ir su savo klausytojais. Koncertuoti su gyvo garso grupe – nepalyginamai smagiau. Tikiu, kad visi, apsilankę mano koncertuose, bus maloniai nustebę“, – kalba Viktorija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius