Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 01 20

Atlikėja Victoria savo išgyvenimus perkėlė į naują kūrinį: „Tai daina apie žmogų, kurį paleidi“

Atlikėja Viktorija Rupeikytė – Victoria ir jos kūriniai nuo pirmųjų dienų sulaukia didelio populiarumo ir susidomėjimo. Visos dainos oficialioje atlikėjos Youtube paskyroje turi ne mažiau kaip po milijoną peržiūrų, o pati populiariausia daina jau pasiekė net tris su puse milijono. Naujus metus Victoria pradeda pristatydama dar vieną dainą „Nesuprasti".
Victoria
Victoria / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

Kaip sako pati atlikėja, „tai daina apie žmogų, kuris lyg ir pažįstamas, bet tarsi dar neatrastas, nesuprastas ir tuo pačiu visiškai svetimas, tačiau, nepaisant viso to, jis tau atstoja visą pasaulį. Tai daina apie meilę – apie žmogų, kurį paleidi, bet tuo pačiu ir pasilieki sau, savyje, savo mintyse, kad užsinorėjęs bet kurią minutę galėtum sugrįžti į neužmirštamas akimirkas, praleistas kartu."

Asmeninio albumo nuotr./Victoria
Asmeninio albumo nuotr./Victoria

„Kaskart pristatydama naują dainą labai jaudinuosi, nes kurdama visada įdedu didelę dalį savęs, savo išgyvenimų, apnuoginu savo sielą. Visas savo dainas kuriu prie pianino, viena, dažniausiai žvakių šviesoje. Paskui studijoje kartu su prodiuseriu dainai suteikiame šiuolaikiškos muzikos spalvų", – pasakoja Victoria.

Kviečiame pasiklausyti ir įvertinti dainą "Nesuprasti".

VIDEO: VICTORIA - Nesuprasti (Naujiena, 2020)

Kaip rašoma pranešime spaudai, atlikėja tiki, kad dainoje kiekvienas klausytojas atras kažką artimo sau ir pažada laikytis tradicijos – būtinai išleisti ir akustinę dainos versiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius