-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Augustės klipe „Kas esi tu“ – aistringos scenos su T.Rinkūnu: „Galvojau, o kaip reaguos mano draugas?“

Neseniai dainininkė ir dainų autorė Augustė Vedrickaitė pradžiugino gerbėjus išleisdama naują albumą „Kas esi tu“, kartu su viniline plokštele. Aktyviai metus pradėjusi atlikėja darbuojasi toliau ir klausytojams pristato dainos tokiu pat pavadinimu – „Kas esi tu“, vaizdo klipą.

Pasak pačios atlikėjos, jis primena kino filmą. „Seniai norėjau vaizdo klipo, kuriame būtų visi filmo elementai: režisierius, aktoriai, įtraukiantis siužetas ir svarbiausia – iki pabaigos išlaikoma intriga. Ši daina puikiai tam tiko“, – teigia Augustė.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Augustė Vedrickaitė
Ryčio Šeškaičio nuotr./Augustė Vedrickaitė

Atlikėja atskleidžia, kad įkvėpimo dainos vaizdo klipo vizijai sėmėsi iš romantinių filmų apie ne visada sėkmingus santykius. „Man patinka dramatiškos, gyvenimiškos istorijos. Nebūtinai su laiminga pabaiga. Jose mes galim patirti, išjausti, atpažinti patys save ir kartais rasti taip reikiamos paguodos. Ši istorija nutiko ne man, tačiau aš tikiu, kad vienuose ar kituose vaizdo klipo epizoduose bus atpažįstančių save ar savo gyvenimo istorijas“, – sako Augustė.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Augustės Vedrickaitės vaizdo klipo užkulisiai
Ryčio Šeškaičio nuotr./Augustės Vedrickaitės vaizdo klipo užkulisiai

Dainininkė atvirauja, kad vaizdo klipo peržiūros metu ji graudinosi. „Istorija narplioja santykius tarp trijų žmonių. Tai meilės trikampis, kuriame išlaikoma intriga – kas yra kas? Operatorius ir vaizdo klipo režisierius Airidas Imbrasas, atsižvelgdamas į dainos dinamiką, puikiai sudėliojo emocinę siužeto liniją. Joje netrūksta kontrastų, kas yra labai paveiku. Vietomis man tikrai nuoširdžiai buvo gaila personažo, kuriam vaidmenį sukūriau aš pati“, – šypsodamasi pasakoja Augustė.

Kalbėdama apie vaizdo klipą, dainininkė džiaugiasi darbu su gerai žinomu aktoriumi Tomu Rinkūnu. Pasak Augustės, kūryba buvo malonus procesas. „Esu labai dėkinga, kad mano bičiulis Tomas net nedvejodamas sutiko prisijungti prie vaizdo klipo filmavimo. Kviesdama Tomą žinojau, kad jo profesionalumas leis ir man pačiai atsipalaiduoti. Pertraukėlių metu netrūko juoko, o filmuojant aistringas scenas, vis pagalvodavau – o kaip į visa tai sureaguos mano draugas? Įsijautimo į vaidmenis, vadinkim – netrūko“, – intriguoja žinoma moteris.

VIDEO: Augustė - Kas esi tu (Official Video)

Vienas iš pagrindinių vaizdo klipo kūrėjų tiklsų – malonumas akims. „Žirgai, mano nuomone, yra vieni rafinuočiausių sutvėrimų žemėje, o mano artima draugė Giedrė, sukūrusi vaidmenį klipe, yra nuostabaus grožio moteris. Kuomet ji prisijungė, žinojau, kad montuojant bus sunku atrinkti tinkamiausius kadrus, nes jie bus vienas už kitą gražesni. Raitelė Giedrė žirgus myli nuo vaikystės. Ji dalyvauja varžybose, o treniruojasi puikiame žirginio sporto klube „Audruvis“. Esu jiems dėkinga, kad įsileido ir paskolino baltą gražuolį vardu – Cracker. Nelabai nusimanau apie žirgus, todėl sužinojus, kad jis kainuoja daugiau nei 60 tūkstančiai eurų, atvipo žandikaulis“, – apie filmavimą žirgyne pasakoja atlikėja.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Augustės Vedrickaitės vaizdo klipo užkulisiai
Ryčio Šeškaičio nuotr./Augustės Vedrickaitės vaizdo klipo užkulisiai

„Vaizdo klipas yra tarsi dainos rūbas. Dėka nuostabios komandos, puikių aktorių, kontrastingų filmavimo lokacijų, manau, kad dainą „Kas esi tu“ pavyko aprengti skoningai, įdomiai ir intriguojančiai. Už geranoriškumą ir malonų bendradarbiavimą dar labai noriu padėkoti Živilei Aleknaitei, Viktorijai Sobol, Gintarui ir biliardo klubui BRONX“, – sako Augustė.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Augustė Vedrickaitė
Ryčio Šeškaičio nuotr./Augustė Vedrickaitė

Atlikėja tęsia albumo pristatymo koncertinį turą. Visi norintys išgirsti Augustės naują albumą „Kas esi tu“ gyvai, kviečiami į atlikėjos albumo pristatymo koncertus, kurie vyks kovo 1 d., muzikiniame klube „OLDMAN“ Kaune bei kovo 2 d. –„Kolonada“ Druskininkuose.

VIDEO: „ŽMONĖS svečiuose“ – Augustė Vedrickaitė: santykių drama dainoje „Kas esi tu“ ir nauja meilė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius