-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baibos premjera „Kol tu esi šalia“: pavasariškas skambesys ir jausmingi žodžiai mylimam vyrui

Atlikėja Baiba Skurstene-Serdiukė džiaugiasi galėdama pristatyti naują dainą „Kol tu esi šalia“, kvepiančią pavasariu, meile ir šiluma. Ši daina yra ryškus kontrastas ankstesniam Baibos kūriniui, kuriame buvo nagrinėjami skausmingi santykiai.
Baiba Skurstene-Serdiukė
Baiba Skurstene-Serdiukė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Pavasario saulė, lyg galinga burtininkė, išsklaido žiemos niūrumą ir nušviečia pasaulį naujomis spalvomis. Atgimsta ne tik gamta, bet ir jausmai – tai nuostabus metas. Tačiau tikrasis džiaugsmas nėra priklausomas nuo oro sąlygų – jis slypi mylimo žmogaus širdyje ir sušildo net šalčiausią dieną. Šią dainą noriu padovanoti savo vyrui, kuris yra mano saulė ir įkvėpimo šaltinis, be kurio mano pasaulis nebūtų toks ryškus ir spalvingas“, – sako Baiba.

Asmeninio archyvo nuotr./Baiba Skurstene-Serdiukė
Asmeninio archyvo nuotr./Baiba Skurstene-Serdiukė

Dainos žodžiai primena mums, kad kartais neįvertiname mažų dalykų, kurie teikia tikrąją laimę. Baiba kviečia nepamiršti apkabinti mylimo žmogaus, paskambinti seniai nematytam draugui ir tiesiog gyventi šia akimirka, nes niekas nežino, ką atneš rytojus.

VIDEO: Baiba - Kol tu esi šalia

„Šią dainą savo stalčiuke laikiau jau kurį laiką, laukdama tinkamo momento ją pristatyti. Neabejoju, kad dabar yra pats tinkamiausias laikas pasidalinti daina, kuri skleidžia pavasario, meilės ir gaivos spindulius“, – teigia atlikėja.

Baiba tiki, kad daina „Kol tu esi šalia“ primins klausytojams apie svarbiausius dalykus gyvenime – meilę, dėkingumą ir gebėjimą džiaugtis mažais dalykais, nesvarbu, ar tai būtų praeivio šypsena, skani kava ar gražus saulėlydis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius