Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 10 21

Britų soulo žvaigždė JP Cooper surengs vienintelį koncertą Lietuvoje

Populiarus britų soulo atlikėjas JP Cooper grįžta į Lietuvą ir 2020-ųjų pavasarį čia surengs savo solinį pasirodymą.
JP Cooper
JP Cooper / Asmeninio albumo nuotr.

Iš Mančesterio kilęs dainininkas, kurio muziką galima apibūdinti kaip malonų soulo, bliuzo ir folkmuzikos derinį, savo karjerą pradėjo 2012 m. ir pirmu rimtu jo muzikiniu laimėjimu tapo kūrinys „Keep the Quiet Out“. Romantiška baladė iš karto rado atgarsį žmonių širdyse. Kita daina, kuri padėjo atlikėjui dar labiau pakilti populiarumo reitinguose, buvo „When the Darkness Comes“. Pasaulinį populiarumą JP Cooper atnešė jo solinė daina „September Song“ ir kartu su Jonas Blue įrašytas kūrinys „Perfect Strangers“. Abi šios kompozicijos pelnė platininių singlų įvertinimus.

Asmeninio albumo nuotr./JP Cooper
Asmeninio albumo nuotr./JP Cooper

„Aš niekada nesitikėjau, kad atsidursiu pop muzikos pasaulyje, – sako JP Cooper – iki tol koncertuose pasirodydavau tiesiog su gitara. Tuomet staiga aš atsidūriau ant MTV scenos šokių muzikos festivalyje prieš 45 000 žmonių ir su didžėjumi užnugaryje. Taip aš atsidūriau Ibisoje...“

VIDEO: JP Cooper - September Song

2017 m. soulo atlikėjas debiutavo su savo soliniu albumu „Raised Under Grey Skies“, kuris buvo parduotas 835 tūkst. kopijų tiražu. Šiuo metu JP Cooper dirba ties savo antruoju albumu, kuris, pasak atlikėjo, jau beveik įrašytas, o jo skambesys bus kitoks, nei mes girdėjome pirmajame albume.

„Live Nation Lietuva“ nuotr./JP Cooper
„Live Nation Lietuva“ nuotr./JP Cooper

„Kaip ir pirmajame albume, šiame taip pat bus daug įvairių garsų. Visgi tas viską surišantis siūlas mano kūryboje yra dainų tekstai ir vokalas. Iš tiesų, niekas negali apibūdinti mano muzikos vienu žanru ar stiliumi, ir man tai patinka!“, šypsosi dainininkas, dainų autorius ir išskirtinis tyrinėtojas.

Kaip rašoma pranešime spaudai, gegužės 21 d. menų fabrike „Loftas“ skambės išskirtinis JP Cooper balsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius