Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 10 30

Britų žvaigždės Squarepusher pasirodymą Vilniuje gaubs 60 kv. metrų ekranas

„Kiekvienas Squarepusher atliktas kūrinys – tai kelionė mintimis, dekoruota tiesiog beprotiško gerumo vizualine medžiaga“, – balandį rašė JAV muzikos kritikas, naujausio britų atlikėjo albumo „Damogen Furies“ pristatymą aplankęs Los Andžele.
Squarepusher
Squarepusher / Koncerto organizatorių nuotr.

Spalio 30-ąją naujausią savo darbą Squarepusher pristatys ir lietuviams – koncertas menų fabrike „Loftas“ bus ir pirmasis legendos pasirodymas mūsų šalyje.

Penktadienio vakarą industrinėje aplinkoje susirinksiantys Lietuvos muzikos ekspertai neabejotinai irgi atkreips dėmesį į technines priemones, kuriomis Squarepusher pasirodymai garsėja nuo seno. Elektroninės muzikos poveikį koncerto metu sustiprinsiančias vaizdo projekcijas drauge su Squarepusher keliaujantis VJ kurs gyvai ir net 16 tūkst. liumenų projektoriumi perkels į 60 kv. metrų ploto ekraną.

Atitinkamą įspūdį žinovams turėtų palikti faktas, kad į Vilnių jau keliauja papildoma galinga garso įranga. Juvelyriškai tikslius drum’n’bass, acid ir IDM ritmus painiojantis Squarepusher visuomet siekia maksimaliai kokybiško gyvo jų atkūrimo. Todėl „Lofte“, atidžiai prižiūrint kartu su elektroninės muzikos kūrėju atvyksiantiems 4 techniniams darbuotojams, bus sumontuota viso pasaulio profesionalų puikiai vertinama prancūzų kompanijos „L'Acoustics Kudo“ garso sistema.

Squarepusher ir jo albumas „Damogen Furies“ gyvai, triukšmingai, galingai bei vaizdingai – penktadienį, spalio 30-ąją. Svarbiausią sezono elektroninės muzikos šou pradės lietuviai Noid ir Münpauzn.

VIDEO: Squarepusher - 'Dark Steering' taken from 'Ufabulum'

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius