Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 05 31

Buvusi grupės „Golden Age“ narė pristato solinį projektą „Trust No Blonde“

„Yra daug dainų apie meilę ir mažai apie seksą, kažkas turėjo to imtis“, – juokauja muzikiniame TV projekte „X Faktorius“ su grupe „Golden Age“ išgarsėjusi Evelina. Mergina skelbia solinės karjeros pradžią ir pristato naują hiphopo projektą „Trust No Blonde“.
Evelina
Evelina / Algirdo Šukevičiaus nuotr.

Dėliojant vasaros koncertų planus ir netrukus pasirodant debiutiniam albumui, atlikėja dalinasi ir pirmaisiais singlais „Madness or Magic“ ir „Running on E", jiems sukurtais vaizdo klipais ir įvaizdį pristatančiomis nuotraukomis.

„Golden Age“ keliai išsiskyrė jau beveik prieš penkis metus, tiesa, be jokių dramų ir intrigų. Pasiekėme sankryžą, kurioje pasirinkome skirtingas kryptis. Neturėjau abejonių, kad anksčiau ar vėliau grįšiu į sceną. Pastaraisiais metais skyriau savo dėmesį šeimai, vėliau užklupo pandemija, tad turėjau gražaus laiko tiek galvoje, tiek studijoje viskam subrandinti.

Alinos Pasiuk nuotr./Evelina
Alinos Pasiuk nuotr./Evelina

Išties, kertinė mintis kuriant šį projektą buvo noras jaustis laisva – kalbėti apie ką norisi ir kaip norisi“, – apie naują muzikinę pradžią pasakoja Evelina.

Atlikėja prasitaria, kad debiutinis „Trust No Blonde“ albumas „Madness or Magic“ dienos šviesą išvys birželio 1 d. ir bus pasiekiamas pagrindinėse muzikos klausymo platformose: „Po tiek laiko studijoje pamatyti savo darbo rezultatą gražiai supakuotą, kuriame telpa visos mintys ir idėjos, kuriomis pastaruoju metu gyvenau – man saldžiausias vaisius.

Alinos Pasiuk nuotr./Evelina
Alinos Pasiuk nuotr./Evelina

Džiaugiuosi kaip mažas vaikas, ypatingai žinant, kad nuo paskutinių muzikinių darbų praėjo nei daug nei mažai – beveik penkeri metai“. Jau yra suplanuotas ir albumo pristatymo koncertas, apie kurį Evelina praneš artimiausiu metu.

VIDEO: Trust No Blonde - Running on E
VIDEO: Trust No Blonde - Madness Or Magic

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius