Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2023 07 08

Deividas Valma pristato dainą „Jump The Next Train“: įrašė su prodiuseriu Dapa Deep

Televizijos projektų dalyvis, atlikėjas ir socialinių tinklų veikėjas Deividas Valma bei muzikos prodiuseris, vaizdo klipų kūrėjas Dapa Deep pristato bendrą kūrinį „Jump The Next Train“. Prieš aštuonerius metus karaoke bare užsimezgusi pažintis tapo itin sėkminga – duetas išleido ne vieną bendrą dainą.
Deividas Valma
Deividas Valma / Ervino Dikinio nuotr.

„Susipažinome karaoke vakarėlyje. Jam patiko mano vokalas, tad pasiūlė įrašyti dainą. Pradėjome dirbti kartu ir tapau jo vokalistu. Mudviejų požiūris į muziką puikiai sutapo – mėgstu „deep house“ skambesį, kuris artimas ir Dapa Deep kūrybai. Na, o aš pats save vadinčiau „pop“ ar „pop rock“ atlikėju. Tad turime ir įvairesnio žanro dainų“, – sako Deividas.

Žinomumo pop scenoje siekiantis Deividas ne kartą ryžosi pasirodyti televizijos šou, kuriuose jam puikiai sekasi – visada tampa vienu finalininkų. Vaikinas tiki, kad šalies scenoje vietos artistams užtenka, esą svarbu įdėti pastangų ir neleisti apie save pamiršti.

Ervino Dikinio nuotr./Deividas Valma
Ervino Dikinio nuotr./Deividas Valma

„Manau, jaunam atlikėjui nėra sunku įsitvirtinti muzikos rinkoje. Žmonėms patinka jauni, talentingi ir kitokie atlikėjai. Šiuo metu Lietuvoje ir pasaulyje yra daugybė jaunų, naujų dainininkų, kurie jau spėjo pavergti klausytojus ir puikiai įsitvirtino muzikos industrijoje. Aišku, vienų kelias lengvesnis, kitų – sunkesnis. Vieniems iškart pasiseka išleisti hitą, o kiti galbūt ir turi gerų dainų, dalinasi jomis per įvairias platformas, tačiau jų žinomumas nedidėja. Dar kiti renkasi dalyvauti muzikiniuose projektuose ir taip didinti savo populiarumą. Tai iš tiesų padeda atgaivinti karjerą arba būti išgirstam. Žinoma, daug kas priklauso ir nuo gero prodiuserio – be jo pakilti į radijo stočių topus ir rengti didelius koncertus gali būti labai sudėtinga“, – svarsto įvairių muzikinių šou dalyvis.

Ervino Dikinio nuotr./Deividas Valma
Ervino Dikinio nuotr./Deividas Valma

Deividas taip pat nespjauna į muzikinius projektus. Štai pastaroji kelionė „Lietuvos balse“ jam garantavo draugystę su viena žinomiausių šalies atlikėjų Monika Liu.

„Mudu palaikome ryšius. Ji yra nuostabus žmogus. Kupina charizmos, meilės, turinti labai gerą humoro jausmą, jaunatviška. Dažnai susirašome žinutėmis, ji mane palaiko net ir pasibaigus projektui. Skatina mane toliau kurti dainas ir nepamiršti, ko išmokau ir įgavau projekte. Esu jai labai dėkingas už visas pamokas ir meilę“, – sako atlikėjas.

Ervino Dikinio nuotr./Deividas Valma
Ervino Dikinio nuotr./Deividas Valma

Dalyvavimas projektuose D.Valmai suteikė ne tik dar daugiau patirties ir drąsos scenoje, bet ir padėjo pritraukti populiarumo, kurį jis stengiasi išlaikyti kurdamas vaizdo įrašus „Tik Tok“ bei instagramo programėlėse.

Dėmesio iš aplinkos sulaukiu visada, nes mėgstu išsiskirti savo įvaizdžiu. Gatvėje žmonės mane atpažįsta iš kelių TV šou, bet ne visada išdrįsta pakalbinti. Dažniausiai prieina vaikai, paprašo nusifotografuoti. Manau, po TV projektų žmonės labiausiai atpažįsta jų nugalėtojus. Apie juos toliau rašomi straipsniai, jie kviečiami į koncertus, renginius. Žinoma, ir kiti dalyviai spėja atrasti savo klausytojus, kurie lieka ištikimi ir praėjus keleriems metams po projekto. Tik reikia įdėti daugiau pastangų, kad jie nepabėgtų. Svarbu toliau kurti dainas, kelti įvairius vaizdo įrašus į tokias populiarias programėles kaip „Tik Tok“ ar instagramą. Tą stengiuosi daryti ir aš – kurti įdomų turinį, kuris nustebintų, prajuokintų žiūrovą“, – patikina Deividas.

Ervino Dikinio nuotr./Deividas Valma
Ervino Dikinio nuotr./Deividas Valma

„Lietuvos balso“ projekte puikiai pasirodęs Monikos Liu auklėtinis iškart sulaukė pasiūlymo iš žinomo komunikacijos specialisto Saugirdo Vaitulionio – pasirodė jo rengtame renginyje. Paskui buvo pakviestas surengti pasirodymą Rimanto Kaukėno paramos fondo koncerte, kuris buvo skirtas vaikams, sergantiems onkologinėmis ligomis.

„Vasarą laukia keli privatūs renginiai ir festivaliai. Be koncertų turiu nemažai fotosesijų, viena jų dalinuosi šiandien. Mane žavi mada ir išskirtiniai drabužiai. Su žinoma „tiktokere“ ir įvaizdžio kūrėja Monika

Jazbutyte dalyvavau „Mados infekcijoje“, kur ant podiumo pristačiau jos sukurtą „Eko Šmeko“ įvaizdį iš skardinių liežuvėlių“, – pasidžiaugė pašnekovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius