Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 18 /15:29

„Depeche Mode“ lyderis Dave'as Gahanas Minske buvo atsidūręs ligoninėje

Legendinės „Depeche Mode“ koncertas Minske pirmadienio vakarą buvo atšauktas. Vokalistas Dave'as Gahanas dėl skrandžio veiklos sutrikimų likus kelioms valandoms iki pasirodymo buvo išvežtas į ligoninę, paskelbė organizatoriai Baltarusijoje.
Dave'as Gahanas Minsko ligoninėje
Dave'as Gahanas Minsko ligoninėje / Nuotr. iš „Twitter“

Pirmadienio vakare grupė pranešė, kad naujausio albumo „Spirit“ pristatymo turo koncertą tenka atšaukti dėl grupės nario ligos, tačiau nenurodė, kurio. „Depeche Mode“ paragino kol kas negrąžinti bilietų – derinama data, kada depešai vėliau turo metu grįš į Minską grąžinti skolos savo gerbėjams.

Į koncertą Baltarusijos sostinėje susirinko nemažai gerbėjų – organizatorių teigimu, buvo parduota apie 7 tūkst. bilietų. Jiems nuo scenos pranešta, kad D.Gahanas išvežtas į ligoninę dėl skrandžio problemų.

Ryte dainininkas buvo išleistas iš ligoninės. Kaip skelbia Baltarusijos naujienų agentūra „Belta“, jis jaučiasi normaliai.

Gerbėjai, susirinkę į Minsko areną, po tokių žinių patys leido mylimos grupės muziką, dainavo, šoko. Kai kurie jų vėliau nuvyko prie ligoninės, į kurią paguldytas D.Gahanas.

VIDEO: „Depeche Mode“ gerbėjai Minske dainavo patys
VIDEO: „Depeche Mode“ gerbėjai rinkosi prie ligoninės Minske

Šią savaitę „Depeche Mode“ taip pat rengia koncertus Kijeve, Ukrainoje, ir Lenkijos sostinėje Varšuvoje, į kurią vyksta ir nemažai lietuvių gerbėjų. Grupė pranešė, kad D.Gahanas jaučiasi neblogai, ir šie koncertai įvyks.

Vilniuje grupė koncertuos vasario 22 d.

„Depeche Mode“, susikūrusi 1980 m., yra viena įtakingiausių, mėgiamiausių ir komerciškai sėkmingiausių grupių pasaulyje. Muzikantų įrašai yra išpirkti didesniu nei 100 mln. egzempliorių tiražu, koncertuose „Depeche Mode“ stebėjo ir klausėsi daugiau nei 30 mln. gerbėjų. Daugiau nei tris dešimtmečius muzikuojantys Martinas Gore'as, Dave'as Gahanas ir Andy Fletcheris šiandien yra populiarūs kaip niekada: naujasis grupės albumas „Spirit“ pasiekė perkamiausių įrašų „Top 10“ daugiau nei dvidešimtyje pasaulio šalių. 2013 m. išleisto albumo „Delta Machine“ pristatymo gastrolėse grupės koncertus aplankė per 2,5 mln. gerbėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius