-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 05

Didžėjų Hardwell ir Don Diablo pasirodymai – „Weekend Baltic“ festivalio žvaigždžių spindesyje

Vienas ryškiausių vasaros šokių muzikos renginių „Weekend Festival Baltic“ gerbėjams turi gerų žinių – Nyderlandų žvaigždė Hardwell patvirtino savo dalyvavimą festivalyje.
Don Diablo
Don Diablo / „Weekend Festival Baltic“ nuotr.

2015 metais didžėjus savo pasirodymu šokdino dešimtis tūkstančių festivalio dalyvių ir suteikė jiems nepamirštamų emocijų. Hardwell jau tapo vienu laukiamiausiu festivalio atlikėjų kiekvienais metais.

Šių metų festivalio atlikėjų sąrašą papildė Don Diablo – Estijos atlikėjas, apie kurį vietos žmonės jau kuria legendas, Martin Jensen – DJ iš Danijos, kurio singlas „Solo Dance“ tampa vis populiaresnis naktiniuose klubuose ir radijo stotyse.

Taip pat – Brooks, kurio kūrinys, įrašytas su David Guetta ir Martin Garrix, „Like I Do“ nenuvaldomai kyla radijo stočių topuose. Hiphopo kultūros mėgėjams pasirodys Ybn Mahhmir ir Desiigner, kurių leidybinėje kompanijoje puikuojasi ir Kanye West vardas.

„Weekend Festival Baltic“ nuotr./Hardwell
„Weekend Festival Baltic“ nuotr./Hardwell

Protestas iš Suomijos – atvyksta Proteus vardu. The Sound Level, puikiai Estijos publikai žinomas atlikėjas, išleidęs singlą „Sun Comes Up“ su Estijos atlikėja Ariadne. Taip pat festivalyje apie dalyvavimą patvirtino ir Kert Klaus.

Jau anksčiau festivalis skelbė, kad rugpjūčio 16-18 dienomis, savo pasirodymus surengs: Axwell/Ingrosso, Post Malone, David Guetta, Kygo, Afrojack, Martin Solveig, Alan Walker, Galantis, Tungevaag & Raaban, Netsky Headhunterz, Oliver Helden, Sigma, $ uicideboy $, Big Shaq, Slushii, Tuyamo , Moksi, R3hab, A boogie wit da hoodie, AC Slater, Swanky Tunes, Bombossa Brothers, Arop and 5 mines.

Didžiausias savaitgalio festivalis Baltijos šalyse „Weekend Festival Baltic“ siūlys ir daug atrakcijų savo lankytojams bei dar daugiau pasirodymų muzikinėse scenose. Per tris festivalio dienas keturiose scenose pasirodys daugiau nei 70 atlikėjų.

VIDEO: Hardwell feat. Matthew Koma - Dare You (Official Music Video)
VIDEO: Don Diablo & Steve Aoki x Lush & Simon - What We Started ft. BullySongs (Official Music Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius