Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 07 25

Diskotekos „Ant bangos“ dalyviai į pajūrį traukiniais keliaus pigiau

Atostogų nuotaikomis gyvenantis sostinės klubas „Opium” ruošiasi esminiam vasaros įvykiui. Rugpjūčio 9-12 dienomis jo komanda tradiciškai kvies šokti Nidos šiauriniame paplūdimyje. Jau šeštą kartą rengiama klubo diskoteka ant jūros kranto „Ant bangos” šiais metais ketina stebinti atlikėjų gausa, veiksmu dvejose šokių aikštelėse ir kitomis maloniomis naujienomis.
Diskoteka „Ant bangos”
Diskoteka „Ant bangos” / Donato Vaitaito nuotr.
Temos: 2 Klubas „Opium“

Viena jų – bendra akcija su „Lietuvos geležinkeliais”, kurios dėka vakarėlio dalyviai visą savaitgalį traukiniais į pajūrį ir atgal keliaus su 30 procentų nuolaida.

„Bėgiai – puikus būdas keliauti vienam ar su draugų kompanija. Jis padeda aplenkti spūstis, tausoja gamtą, leidžia atsipalaiduoti ir išvengti papildomų rūpesčių, tokių kaip ekologinis mokestis įvažiuojant į Neringą ar parkavimo vietos paieškos pačioje Nidoje. O ko verti gamtos vaizdai už lango! Todėl džiaugiamės, kad „Lietuvos geležinkeliai” prisidės prie renginio ir jo dalyviams pasiūlys itin palankias sąlygas įsigyti traukinio bilietus”, – pranešime spaudai teigė „Ant bangos” organizatoriai.

30 proc. nuolaida rugpjūčio 9-12 dienomis galės pasinaudoti kiekvienas, įsigijęs išankstinį „Ant bangos” bilietą. Nuolaida galios visiems, vyksiantiems į ir iš Klaipėdos bei „Pajūrio ekspreso“ siūlomu papildomu maršrutu iki Nidos ir iš jos.

Perkant traukinio bilietus svetainėje „traukiniobilietas.lt“, reikės įvesti kodą „ANTBANGOS2018“ ir nuolaida bus sugeneruota automatiškai. Bilietus pigiau taip pat bus galima įsigyti geležinkelio stoties kasose. Abiem atvejais kartu su savimi būtina turėti vakarėlio bilietą, kurį reikės pateikti kasininkams ir konduktoriams traukinyje. Grįžtantiems atgal, vietoj bilieto traukinyje reikės rodyti „Ant bangos” kontrolinę apyrankę.

Nuo 2013-ųjų kasmet Nidoje vykstančioje išvykoje „Ant bangos“ tikimasi sulaukti kelių tūkstančių šokėjų. Tris naktis jie šėls dvejose scenoje su beveik trimis dešimtimis užsienio ir Lietuvos didžėjų.

VIDEO: Ant Bangos 2017 (official aftermovie)

Svečių teisėmis „Ant bangos“ čiuoš olandai „Beesmunt Soundsystem“, prancūzas Joakimas, britai Johnny Hilleris ir „MR TC“, rusai „Sado Opera“ ir „Simple Symmetry“, japonas Que Sakamotas bei amerikietis „Solar“. Kompaniją jiems palaikys V, Manfredas, „12 inčų po žeme“, „Kandy Killers“, Tadas Quazaras ir kiti vietiniai „Opium“ namiškiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius