Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 14

Donatas Montvydas filmuojasi savo naujos dainos „Make that love“ vaizdo klipe

Šių metų „Eurovizijos“ dalyvis, net trijose kategorijose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. 2012 nominuotas Donatas Montvydas neužmigo žiemos miegu. Atvirkščiai – jis nusprendė nufilmuoti vaizdo klipą naujai savo dainai „Make that love“. Seksualus, aistringas ir kūniškos meilės bei vidinio pasaulio jausmus atspindintis vaizdo klipas turėtų pasirodyti jau sausio pradžioje.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Luko Balandžio nuotr.

Donatas portalui Žmonės.lt pasakojo, kad tiek daina, tiek ir jos fortepijonui parašyta muzika jam gimė prieš gerus septynerius metus. O ir vaizdo klipo idėja atsirado beveik tuo pačiu metu.

„Iš principo viskas – muzikos ir teksto prasme – gimė prieš 6–7 metus. Pati daina, jos melodija ir harmonija padiktavo apie ką turėtų būti dainos klipas. Nežinau, ar dažnas kūrėjas, bet man kuriant atsiranda šiek tiek kitas pajautimas... kūrybos metu viskas labai paaštrėja ir kitaip pradedi matyti vaizdinius, kaip galėtų atrodyti viena ar kita daina. Jau tada aš žinojau kokie vaizdai, judesiai ir scenarijus turi būti“, – savo vizija dalinosi Donatas.

O apie ką gi ta paslaptinga daina bei ką gi reiškia jos pavadinimas? Donatas atsakė trumpai: „Make that love“ tikriausiai dar neturi tikslaus lietuviško pavadinimo atitikmens. Daina aš norėjau papasakoti apie vyro ir moters intymius santykius, mylėjimąsi, dviejų žmonių meilė fizinę prasme. Kita vertus, išorinė aistra smarkiai susijusi su jų vidiniu pasauliu“.

Tiesa, vaizdo klipo filmavimo darbams ir postprodukcijai vadovauja jauna ir itin talentinga režisierė Algina Navickaitė (23). Visi lietuviškos muzikos gerbėjai turėtų žinoti, kad būtent ji sukūrė užburianti Vincento Linkevičiaus  dainos „Win the world“ vaizdo klipą. Tad nekyla abejonės, jog Donato klipas bus labai profesionaliai ir originaliai padarytas.

Luko Balandžio nuotr./Donatas Montvydas
Luko Balandžio nuotr./Donatas Montvydas

„Klipas bus labai seksualus, ir, manau, kad mes kalbėsime apie taurius vyro ir moters jausmus bei santykius. Trumpai tariant – labai gražią ir ne vulgarią aistrą tarp vyro ir moters, – intrigavo režisierė. – Ko labai trūksta šiomis dienomis? Tai būtent to subtilaus vyro priėjimo prie moters, ilgo išlaikymo, žvilgsnių, mažų prisilietimų ir mini judesių supratimo, kad vyras ir moteris vienas kitam jaučia aistrą. Visas gyvuliškas instinktas dingsta. Taigi, labai sunku viską nupasakoti ir jums tikrai teks palaukti klipo“.

Vaizdo klipą visa komanda filmuose dvi pamainas (dvi dienas arba dvi naktis – aut. past.), o jau sausio pradžioje klipas turėtų išvysti dienos šviesą. Bent jau taip tikisi Algina. „Aišku, viskas truks ilgiau nei numatyta, bet mes mėginame surasti optimalų santyki tarp visų užimtumo ir laiko. Žinoma, montuosime, matyt, kelias savaites. Mes labai skubame ir žiūrėsime, ar mus tenkina galutinis montažo variantas. Tikimės, kad kito mėnesio pradžioje jau turėsime klipą. Žinoma, tai priklauso ne tik nuo manęs. Kaip režisierė aš norėčiau jį turėti kuo greičiau“, – juokėsi ji.

Norintiems suprasti, kokio rezultato tikėtis iš Donato Montvydo vaizdo klipo, siūlome pasižiūrėti paskutinį Alginos Navickaitės darbą – Vincento Linkevičiaus  dainos „Win the world“ vaizdo klipą:

VIDEO: Vincent Link feat. Mr. M - Win The World [Official video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius