-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

FC Baseball pristato kūrinį „Jauna Lietuva“: jis – apie draugystę ir ramybės paieškas

Dainų autorius ir atlikėjas Tautvydas Gaudėšius-FC Baseball šiandien pristatė ilgai lauktą savo naująjį singlą ir jam sukurtą vaizdo klipą „Jauna Lietuva“. Kaip sako pats autorius, šis kūrinys yra apie tikrą draugystę.
FC Baseball pristato kūrinį „Jauna Lietuva“
FC Baseball pristato kūrinį „Jauna Lietuva“
Temos: 2 Muzika FC Baseball

„Vienam iš personažų kažkas nutiko. Kažkas, ko pakeisti neįmanoma, nei to pakeisti, nei su tuo susigyventi. Paklaikęs ir nukamuotas tos keistos būsenos jis paprašo bičiulių pagalbos ir su trimis geriausiais savo draugais ryžtasi pabandyti padaryti tai, kas iš pažiūros atrodo neįmanoma – tai yra atsukti laiką“, – apie klipą pasakojo T.Gaudėšius.

Klausytojų pamilta FC Baseball kūryba šioje dainoje atsiskleidžia dar naujomis spalvomis. O.T.Gaudėšius vis labiau atsiskleidžia kaip režisierius, nors „Jaunos Lietuvos“ vaizdo klipas tradiciškai išlieka juodai baltas, kaip ir įprasta FC Baseball visatoje.

FC Baseball pristato kūrinį „Jauna Lietuva“
FC Baseball pristato kūrinį „Jauna Lietuva“

Klipe galima išvysti FC Baseball grupės narius Tadą Daumantą ir Mantą Augustaitį, taip pat atlikėjo mokyklos laikų draugą Leoną Klumbį.

„Kuo toliau, tuo labiau pamilstu šitą „žanrą“. Nebejaučiu ribų tarp to, kur baigiasi daina ir kur prasideda vaizdo klipas. Kažkuria prasme atrodo, kad ta daina tai garso takelis filmo, kuris taip niekad ir nepasirodys, o nuo to man tik dar smagiau“, – kalbėjo T.Gaudėšius.

FC Baseball pristato kūrinį „Jauna Lietuva“
FC Baseball pristato kūrinį „Jauna Lietuva“

Daina „Jauna Lietuva“ kol kas yra tik vieną kartą nuskambėjusi FC Baseball koncertuose, tačiau jau netrukus klausytojai ją, kaip ir kitus mėgstamiausius kūrinius, vėl galės išgirsti – turo „Jauna Lietuva“ metu. FC Baseball su grupe pasirodys balandžio 25 d. Vilniuje, „Kablyje“, gegužės 3 d. Kaune, „Onyx“, ir gegužės 4 d. Klaipėdoje, „Renginių kombinate“.

„Kiekviename koncerte mes stengiamės sukurti kažką naujo, mes vis plečiame beisbolo ribas. Noriu vis daugiau ir daugiau žaidimo. Noriu tikro, magiško ir paslaptingo. Labai labai visų laukiame“, – į koncertus kvietė T.Gaudėšius-FC Baseball.

VIDEO: FC Baseball - Jauna Lietuva (video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius