Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 19

G.Korsakaitė pristato dainą „Pakviesk mane“: klipas primins paauglystės meilę

Muzikinių projektų dalyvė, šiemet suspindėjusi nacionalinės „Eurovizijos“ scenoje su daina „Fantasy Eyes“, atlikėja Gintarė Korsakaitė pristato premjerą. Naujausia jos daina „Pakviesk mane“ ir jos vaizdo klipas nuneš į paauglystės laikus, kai širdis pašėlusiai trankėsi dėl slaptos simpatijos tam ar tai vienintelei.
Gintarė Korsakaitė
Gintarė Korsakaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Pristatydama naujausią savo kūrinį „Pakviesk mane“, atlikėja Gintarė Korsakaitė atskleidžia, kad dainoje slypi istorija apie „išprotėjusią“ merginą, kuri trokšta susipažinti su savo kaimynu. Dainininkė atvira – jai ir pačiai teko atsidurti panašioje situacijoje, tad netikėtai aplankęs prisiminimas padiktavo ir naujo kūrinio temą.

„Netikėtai prisiminiau savo paauglystės, studentavimo metus, kai svajodavau apie savo simpatiją, laukdavau kiekvienos žinutės, tikrindavau telefoną, socialiniuose tinkluose sekdavau to žmogaus profilį. Sakyčiau, čia tam tikras „apsėdimas“, romanas galvoje, kuris ištinka, kai koks nors žmogus labai patinka“, – pasakoja Gintarė, kuriai šis jausmas nėra svetimas.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Korsakaitė
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Korsakaitė

Kartu su daina atlikėja pristato ir įtraukiantį vaizdo klipą, kuriame ji įsiamžino pati. Tiesa, čia žaidžia svarbios detalės – vaizdo klipe išdirbtas ne tik dainininkės įvaizdis, bet ir dekoracijos bei daiktai, kurie nuneša į pačios Gintarės paauglystės laikus.

„Kartu su Aurimu Šidiškiu, su kuriuo jau esame nufilmavę ne vieną mano video klipą, išgvildenome idėją dainos pagrindinę veikėją pavaizduoti kiek šaržuotai. Taip pat man buvo svarbu, kad klipe atsispindėtų tam tikra stilistika – detalės iš paauglystės metų, kai nesinaudojome telefonais ir neturėdami ką veikti pildydavom įvairiausias knygutes, skaitydavome žurnalus, horoskopus, klijuodavome plakatus ant sienų“, – su nostalgija prisimena atlikėja.

Prie vaizdo klipe matomo vaizdo prisidėjo ir daugiau kūrėjų – čia puikiai pasidarbavo Lukas Svirplys ir Raimedas Latvys, kurie išpildė visą klipo dekorą, dizainą bei pasirūpino atlikėjos įvaizdžiu.

Dainininkė prasitarė, kad vaizdo klipo filmavimas pareikalavo nemažai jos ir komandos jėgų, kadangi teko filmuoti nuo ankstyvo ryto iki nakties. Galiausiai visos dienos darbą vainikavo ne tik puikus rezultatas, bet ir... sulūžusi lova. „Neapsiėjom be nutikimų – nuo mano įsijautimo lūžo lova, spalvotais markeriais sugadinome kilimą. Paskui visokiais valikliais ilgai valėme, kad nesimatytų... Bet nelabai pavyko“, – dabar jau juokiasi Gintarė ir užsimena, vaizdo klipe galima rasti ir vieną detalę iš jos „eurovizinės“ dainos „Fantasy eyes“.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Korsakaitė
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Korsakaitė

„Pažiūrėsime, ar akylos žiūrovų akys ją pastebės“, – priduria ji.

Pristatydama savo naujausią kūrinį, kuris gimė dar praėjusių metų rudenį atlikėjos organizuotoje kūrybinėje stovykloje, Gintarė Korsakaitė užsimena, kad ši daina klausytojams gali būti tarsi užkalbėjimas.

Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Korsakaitė
Asmeninio albumo nuotr./Gintarė Korsakaitė

„Man atrodo, kad ši daina turi tokios neįpareigojančios energijos, lengvumo, tam tikros intrigos prieskonio. O kiek gi yra žmonių, svajojančių, kad tas žmogus pakviestų susitikti. Tegu frazė „Pakviesk mane“ būna tarsi tam tikras užkalbėjimas, kad taip ir nutiktų“, – šypsosi Gintarė ir kviečia klausyti.

Prie Gintarės Korsakaitės dainos „Pakviesk mane“ prisidėjo ir atlikėjas, dainų kūrėjas Audrius Petrauskas, atlikėja, dainų kūrėja Elena Jurgaitytė bei prodiuseris Faustas Venckus.

VIDEO: Gintarė Korsakaitė - Pakviesk Mane

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius