-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

G.Leškevičius nenustoja stebinti gerbėjų: pristato naują albumą ir dainą, gimusią Alpėse

„Net tada, kai sunku, tegul viskas bus lengviau už orą“, – sako Giedrius Leškevičius. Atlikėjas paruošė staigmeną – jis pristato naują albumą ir dainą „Lengviau už orą“.
Giedrius Leškevičius
Giedrius Leškevičius / Vaizdo klipo akimirkos

„Kai paklausia, kodėl aš laimingas, atsakau: būti laimingam yra daug lengviau, negu būti nelaimingam. Net tada, kai atrodo sunku, iš tiesų tegul bus lengva. Lengviau už orą!“ –su pastebimu džiaugsmu kalba atlikėjas ir renginių vedėjas Giedrius Leškevičius, šiandien išleidžiantis naują autorinių dainų albumą „Lengviau už orą“, o kartu su juo – titulinę albumo dainą ir jai sukurtą vaizdo klipą.

„Daina taip ir gimė – lengviau už orą. Važiavome iš oro balionų festivalio Šveicarijos Alpėse. Vairavau 5 val., o po to sėdau į galą, ir vienu ypu parašiau tekstą. Melodija jau sukosi galvoj. Kai sustojome degalinėje, iš bagažinės išsitraukiau gitarą ir pačiam nerepetavus, iš karto įvyko dainos akustinė premjera su žiūrovais – bendrakeleiviais“.

Vaizdo klipo akimirka/Giedrius Leškevičius
Vaizdo klipo akimirka/Giedrius Leškevičius

Išvykdamas į minėtą balionų festivalį, Giedrius jau buvo įpusėjęs antrojo autorinio albumo įrašus. Kaip pats pripažįsta, naujai gimusi daina atnešė ir naujų vėjų į viso albumo skambesį.

„Albumas turėjo vadintis visai kitaip. Bet, kai parašiau „Lengviau už orą“, iš karto buvo akivaizdu, kad likusios dainos turi lygiuotis į šią. O patį albumą pavadinti kaip nors kitaip būtų netgi nuodėmė“, – atskleidžia autorius, čia pat pasidžiaugdamas, kad muzikos prodiuseriui Andriui Bernatoniui puikiai pavyko suderinti visas muzikines idėjas, sujungiant tiek anksčiau parašytas, tiek naujas dainas. Albume jų – vienuolika.

Vaizdo klipo akimirka/Giedrius Leškevičius
Vaizdo klipo akimirka/Giedrius Leškevičius

„Lengviau už orą“ vaizdo klipe – ne tik paties Giedriaus ir jo bičiulių filmuoti oro balionų skrydžių kadrai, bet ir ištraukos iš koncerto, kuriame jau skambėjo ši daina. „Labai norėjosi, kad ištikimiausi klausytojai „Lengviau už orą“ mūsų grupės koncertuose girdėtų dar prieš prasidedant naujojo albumo pristatymo turui. Tokių dainų tiesiog negalima slėpti. Kaip ir tokių vaizdų, kuriuos klipu meistriškai pavertė režisierius Linas Jurkštas kartu su operatoriumi Žygimantu Kaminsku“, – pasakoja Giedrius, kviesdamas ir šio straipsnio skaitytojus bent kelioms minutėms pasijusti lengvesniais už orą, bežiūrint lengvą ir pozityviai nuteikiantį vaizdo klipą.

Vaizdo klipo akimirka/Giedrius Leškevičius
Vaizdo klipo akimirka/Giedrius Leškevičius

Visą albumą pirmieji galės gauti ir išgirsti „Knygų mugės“ lankytojai, užsukę į „Muzikos salę“, G.Leškevičiaus ir jo grupės gitaristo Giedriaus Balčiūno – Mr.Jumbo stendą, kuriame patys atlikėjai žada būti visas dienas – nuo šiandien iki pat sekmadienio. O jeigu nepavyktų atvažiuoti į mugę – Giedrius kviečia į albumo pristatymo koncertus Vilniuje, Kaune, Alytuje ir Vilkaviškyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius