-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gabija Veronika pristato pirmąją autorinę dainą „Išpažintis“: „Joje kiekvienas ras dalelę savęs“

„Su daina „Dainuok ir neverk“ prieš mėnesį pajuokavome, turėjome laiko apsiprasti su lietuviško teksto mano kūryboje atsiradimu, o dabar laikas tikrosios „aš“, tiksliau, dalelės, mano tikrojo „aš“ atskleidimui. Daina „Išpažintis“ – ekskursijos po mano gyvenimą, tą gražų chaosą, pradžia“, – mintimis dalinasi atlikėja Gabija Veronika, pristatydama pirmąją autorinę dainą ir video klipą.
Gabija Veronika Barkauskienė
Gabija Veronika Barkauskienė / Asmeninio albumo nuotr.

Atlikėjos Gabijos Veronikos repertuare dažniausiai skamba latino muzika, atliekama ispanų kalba, tačiau po ilgų metų dainavimo to, ką sukūrė kiti, atlikėja pristato pirmąją autorinę dainą – ir muziką, ir žodžius Gabija Veronika mintyse nešiojo jau ilgai, tačiau tik dabar, įgijusi daugiau pasitikėjimo savo kūrybiniu potencialu, atlikėja klausytojams praveria duris į savo vidinį pasaulį.

Asmeninio albumo nuotr./Gabija Veronika Barkauskienė
Asmeninio albumo nuotr./Gabija Veronika Barkauskienė

„Dainoje „Išpažintis“, tikėtina, kiekvienas ras dalelę savęs. Juk kiekvienas mes esame mįslė kitam – niekas tiksliai nežino, koks žmogus gyvena mūsų sielose. Aš ir pati dažnai užduodu sau klausimus, kas aš, tačiau vieną jau tikrai žinau – esu laukinės audros ir ramios jūros krante simbiozė. Išmokusi priimti šį savo dvilypumą paverčiau viską garsu ir žodžiu“, – atvirauja atlikėja.

Asmeninio albumo nuotr./Gabija Veronika Barkauskienė
Asmeninio albumo nuotr./Gabija Veronika Barkauskienė

„Norėdama klausytojams atskleisti bent dalelę savo vidinio pasaulio ir užsidėjusi savo dvilypumo karūną į gyvenimą paleidžiu pirmąją autorinę dainą. Prodiuserio Dovydo Lazdinio, pianisto Daumanto Slipkaus ir kitų komandos narių dėka mano tekstas ir muzika įgijo tokį pavidalą, kokį įsivaizdavau – mano sugalvotą „kriminalinės romantikos“ epitetą įgavusiu, roko prieskonį turinčiu kūriniu.

Galiu dainuoti ir lopšinę, ir kovos šauksmą, ir, iš pirmo žvilgsnio, paprastą tekstą, tačiau dainuodama aiškiai žinau, ką kiekvienu garsu noriu pasakyti, nors ir palikau itin daug erdvės klausytojų interpretacijoms.

Kviečiu išgirsti mano „Išpažintį“, kuri gyvai skambės ir mano soliniuose koncertuose trijuose Lietuvos miestuose jau šį rudenį“, – mintimis dalinasi atlikėja Gabija Veronika.

Išgirskite:

VIDEO: Gabija Veronika - Išpažintis PREMJERA 2024

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius