Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Gabrielius Vagelis skelbia naują muzikinį etapą: „Drugeliai pilve ir visas pasaulis delnuose”

Vienas ryškiausių Lietuvos atlikėjų bei dainų autorių Gabrielius Vagelis žengia į naują muzikinį etapą ir šiandien gerbėjams dovanoja naują, jausmingą singlą „Tave“.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Stopkadro nuotr.

„Drugeliai pilve – pagrindinis dainos jausmas. Vasara, besiplaikstantys plaukai, pilnatvė ir visas pasaulis delnuose. Apie tai yra „Tave“, – dalinasi Gabrielius.

Aplink save subūręs tvirtą ir nuolatos augantį, ištikimų gerbėjų būrį, atlikėjas nuolatos ieško naujų būdų juos pradžiuginti muzikinėmis naujienomis. Vos pradėjęs bendradarbiauti su didžiausia muzikos leidybos kompanija pasaulyje – „Universal Music Group“, atlikėjas išleido didelio populiarumo susilaukusį albumą „Žydėsiu“, kurio dainų sąraše galima rasti ir milijonines perklausas renkančius superhitus, skambančius ne tik Lietuvoje, bet ir už jos ribų.

Stopkadro nuotr./Gabrielius Vagelis
Stopkadro nuotr./Gabrielius Vagelis

„Greitinam tempą ir grįžtame į nostalgiškus 2000-tuosius su nauju skambesiu. Būsiu tas pats Gabrielius, tik inspiruotas elektroninės muzikos, kuri visur skambėjo prieš gerus 20 metų. Tai stipriai atsispindės mano naujoje kūryboje“, – pasakoja atlikėjas.

Artėjant vasaros sezonui, G.Vagelis kviečia klausytojus susitikti jaukumu ir šiluma alsuojančiuose, akustiniuose koncertuose, kurie vyks: Gegužės 17 d. Klaipėdoje, Birželio 22 d. Drevernoje, Birželio 28 d. Palangoje, Liepos 6 d. Druskininkuose ir Liepos 12 d. Šventojoje.

Išgirskite:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Reklama
Energetikos ekspertas: elektros sistema be smegenų – tarsi primityvus organizmas, nesiorientuojantis aplinkoje
Užsisakykite
15min naujienlaiškius