Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 07 27

Gali būti išleista nauja J.Lennono daina

Legendinis „The Beatles“ narys Johnas Lennonas, nužudytas prieš 30 metų, gali būti prikeltas naujam gyvenimui – ketinama išleisti jo parašytą dainą.
Johnas Lennonas
Johnas Lennonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Žodžiai dainai, pavadintai „Tell Her Now“ (liet. „Pasakyk jai dabar“), buvo parašyti dar 1960-aisiais, tačiau jiems niekuomet nebuvo sukurta muzika. Thesun.co.uk pavyko išsiaiškinti, kad šiuo metu atlikėjo sūnus Julianas sumanė projektą, kurio metu jis parašys muziką tėvo dainai ir ją išleis.

Dainos tekstas yra 46-erių J.Lennono po tėvo mirties 1980-ųjų gruodžio 8-ąją įsigytos kolekcijos dalis. Kūrinio tekstas susideda iš dviejų posmų ir priedainio. Žodžiai kalba apie troškimą prisipažinti meilėje.

„Aš tikiu, kad dainos tekstas niekuomet niekur nebuvo panaudotas. Manau, tinkamu metu, kai tinkamai pasijausiu, perskaitysiu ir pamėginsiu su jais padirbėti. Bet visa tai tik tėčio garbei“, – kalbėjo Johno Lennono sūnus Julianas.

Neaišku, kada tiksliai buvo parašytas dainos tekstas. Jei žodžius Johnas Lennonas užrašė po 1966-ųjų, veikiausiai dainoje minima mergina yra Yoko Ono. Ją J.Lenonnas pirmąkart pamatė 1966-ųjų lapkritį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius