Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2012 12 27

„Gerai Gerai & Miss Sheep“ už palaikymą „Eurovizijoje“ gerbėjams atsidėkos nemokamu koncertu

Ką tik sudėtingą, bet sėkmingą kelią nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje nuėję „Gerai Gerai & Miss Sheep“ nori padėkoti kiekvienam prisidėjusiam prie puikių elektroninės muzikos dueto rezultatų finalinėje konkurso lentelėje ir gruodžio 27 dieną kviečia į nemokamą savo koncertą sostinės klube „GLUCK“.
„Gerai gerai ir Miss Sheep“
„Gerai gerai ir Miss Sheep“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Mudu kalbame muzika, todėl ir mūsiškis pažadėtasis „ačiū“ bus ne koks kitoks, o melodingas bei garsus“, – sako Žmogumi Orkestru vadinamas Gerai Gerai bei kviečia per svarbiausias metų šventes pabūti kartu.

„Beje, padėka mūsų ištikimiems ir naujausiems gerbėjams – ne vienintelė proga pasimatyti. Būtent gruodžio 27-ąją Gerai Gerai švenčia savo gimimo dieną. Tad yra dviguba proga nenurimti iki pat ryto!“, – priduria žodžio kišenėje neieškanti Miss Sheep.

Prie „Gerai Gerai & Miss Sheep“ ant scenos prisijungs vieni svarbiausių judviejų bičiulių – būgnininkas Sergejus Makidon ir vizualizacijų meistras Nulis Vaizdo.

Taip pat prie sveikinimų bei padėkų prisidės ir diskžokėjų flangą atstovaujantys bei ne ką mažiau puikiais dueto bičiuliais šaukiami Benua, Mecanica, vokalistė Kami, The Glucks.

Šventinio vakaro pradžia – 20.00 val.

Įėjimas – nemokamas.

Šventinis vakaras vyks – klube „GLUCK“. Upės g. 6 (po Baltuoju tiltu), Vilniuje.

Skaitytojams siūlome paklausyti ir komentaruose įvertinti „Gerai Gerai & Miss Sheep“ dainą „War In The Wardrobe", su kuria duetas dalyvavo nacionalinėje "Eurovizijos" atrankoje.

VIDEO: Duetas „Gerai Gerai & Miss Sheep" @ Pirmasis „Eurovizijos" atrankos pusfinalis (2012) WEB

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius