-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 10

Gimtadienį švenčiantis Linas Adomaitis naująjį albumą pristatys Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje

Praėjusią savaitę oficialiai išleidęs savo solinį albumą „Floating to You“ R‘n‘B muzikos pradininkas Lietuvoje, dainininkas ir muzikos prodiuseris Linas Adomaitis kviečia gerbėjus į gyvo garso koncertus Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.
Linas Adomaitis
Linas Adomaitis / Asmeninio archyvo nuotr.

Pasirodymuose skambės naujausi kūriniai, tačiau atlikėjas tikina, kad būtinai atliks ir žymiausius hitus iš grupės „L+“ „UAB Music“ bei „Linas and Simona“ muzikinių etapų.

„Nepaisant to, kad šiandien mano gimtadienis – aš visiškai pasinėręs į koncertų organizacinius darbus. Su muzikantais nutarėme mano gimtadienį atšvęsti scenoje. O kol kas repeticijos su gyvo garso grupe, begalės techninių detalių ir reklaminė kampanija suryja visą mano laiką. Noriu, kad žmonės albumo pristatymo koncertuose pasiimtų viską ir dar nuneštų įspūdžius draugams“, – kalba 36-erių sulaukęs dainininkas.

Vilniuje Vyno sandėlyje „Vinchenso“ gerbėjai ne tik išgirs Lino Adomaičio dviejų dalių koncertą, bet ir galės pasimėgauti Lino kelionių akimirkomis fotografijų ant drobės parodoje. Muzikantas sako, kad tai spalvingiausi gyvenimo momentai, kuriuose gimė daugelis dainų. Koncerto svečias Pushaz iš „G‘n‘G Sindikato“ kartu atliks klausytojų pamėgtą kūrinį „Ji mano“, taip pat, kaip teigia Linas: „Pushaz duos daug repo“.

VIDEO: Linas Adomaitis ir Pushaz - Ji mano (OFFICIAL VIDEO)

Vilniaus koncertas bus tiesiogiai transliuojamas internetu „Facebook“ AcmeLietuva profilyje. Veiksmą penkiomis kameromis filmuos profesionalų komanda. Scenoje Linui talkins būgnininkas Ąžuolas Paulauskas, klavišininkas Marius Leskauskas, dainininkės Akmėja bei Monika Linkytė. „100 procentų pažadame, kad visuose trijuose koncertuose bus daug byto, daug live ir daug naujų gabalų“, – šypsosi Linas.

Albumo pristatymo koncertai vyks:

Balandžio 12 d. Vilniuje Vyno sandėlyje „Vinchenso“, 13 d. Kaune klube „DeJavu“, 14 d. Klaipėdoje klube „Dr.Who“.

Daugiau informacijos rasite Lino Adomaičio muzikiniame tinklapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius