Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 02 15

Grupė DAR pristato naują dainą bei klipą: įsiamžino ir žinomi žmonės su vaikais

Grupė DAR pristato naują dainą „Lietuva“ ir vaizdo klipą, kuriame įamžinta ir daugiau žinomų atlikėjų. Kai kurie ryžosi filmuotis ir su atžalomis. Grupės prodiuseris Arvydas Martinėnas-Vudis sako, kad daina skirta Lietuvos valstybės atkūrimo 100-mečiui ir tikisi, kad ji bus dainuojama svarbiausių švenčių metu.
Grupė DAR
Grupė DAR / Asmeninio albumo nuotr.

„Naują kūrinį pristatome tikėdamiesi įtraukti kuo daugiau žmonių, kad jie prisidėtų prie mūsų ir kartu sudainuotų šią dainą visai Lietuvai. Manome, kad kaip tik Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečio proga tokią dainą ir reiktų pristatyti“, – kalba Arvydas Martinėnas-Vudis.

Grupės DAR nariai socialinio tinklo paskyroje kvietė visus norinčius pakliūti į „Lietuva“ vaizdo klipą siųsti savo nufilmuotus vaizdelius ir tokiu būdu prisidėti bei įsiamžinti klipe.

„Būkime draugiški vieni kitiems, palaikykime vieni kitus ir visiems Lietuvoje gyventi bus daug geriau. Būtent tokią žinutę siunčiame šiuo kūriniu“, – pasakoja DAR lyderis.

Pasiruošimas, garso įrašai, vaizdo įrašo montažas užtruko apie porą mėnesių, galutinis vaizdo įrašas, kaip pasakojo pats Vudis, šviežutėlis, mat paskutinių atsiųstų vaizdelių grupės nariai sulaukė tik antradienį.

VIDEO: DAR - Lietuva

TAIP PAT SKAITYKITE: Grupė DAR išsirinko naują narę: „Visą gyvenimą apie tai svajojau“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius