-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „Karaliai“ pilnutėlėje Kėdainių arenoje surengė įspūdingą koncertą: pasirodė ir V.Šiškauskas

Grupės „Karaliai“ nariai – Lukas Karalius ir Lukas Steponaitis – kol kas gyvena prisiminimais – Kėdainių arenoje įvyko jų pirmasis areninis koncertas „Debiutas“. „Esame tokie laimingi ir emocijų užvaldyti. Buvo visiškai nerealu, išsipildė kol kas didžiausia mūsų svajonė“, – įspūdžiais po koncerto Kėdainių arenoje dalijosi atlikėjai.
Grupės „Karaliai“ koncertas Kėdainiuose
Grupės „Karaliai“ koncertas Kėdainiuose / Organizatorių nuotr.

„Savo koncerte mes dainavome „Padovanosiu puokštę kvepiančių gėlių“, bet tai, ką mums padovanojo susirinkę žiūrovai – žodžiais nenusakoma. Susirinko pilna Kėdainių arena, žiūrovai ne ramiai sėdėjo savo vietose, o nuo pirmos dainos norėjo šokti ir kartu dainuoti “, – koncerto sėkme džiaugėsi L.Karalius.

Susirinkusi minia šėlo pagal gerai žinomas grupės dainas „Raudonos vyšnios“, „Deimantinė širdis“, „Aguonos“ bei kitus kūrinius.

Grupės „Karaliai“ koncertas Kėdainiuose
Grupės „Karaliai“ koncertas Kėdainiuose

„Žiūrovai po koncerto kalbėjo, kad pirmose dainose dar šiek tiek jautėsi mūsų jaudulys. Ir tai yra tiesa, bet pajutę tokį beprotišką žiūrovų palaikymą ir įsijautimą – nurimome ir įsidrąsinome patys“, – apie koncerto pradžią pasakojo L.Steponaitis.

Atlikėjai pabrėžė, kad koncertuoti su gyva grupe ir kviestiniais svečiais – didelis malonumas. Koncerte „Debiutas“ taip pat dainavo atlikėja Adrina, grupė „Hypocrite“, su Vytautu Šiškausku grupė „Karaliai“ atliko dainą „Akimirkos“. Ypatingą renginio atmosferą kūrė ir įspūdingas šviesų bei pirotechnikos šou.

Grupės „Karaliai“ koncertas Kėdainiuose
Grupės „Karaliai“ koncertas Kėdainiuose

Grupės nariai jaučiasi beprotiškai dėkingi savo ištikimiems klausytojams – tik jų dėka svajonė tapo realybe. „Gavome ir gėlių, ir dovanų, ir begalę dėmesio. Iki dabar „plaukia“ klausytojų padėkos žinutės. Mūsų „Youtube“ kanale netrukus pasirodys ir koncerto įrašai, galėsime visi darkart prisiminti tą nerealų vakarą“ – pasakoja L.Karalius.

Grupė „Karaliai“ savo koncertinį turą pratęs šių metų pabaigoje, įvyks ir keli areniniai koncertai. „Jau laukiame ir žinome, ką dar patobulinsime“, – vienas kitą papildydami kalba grupės nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius