-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grupė „Karaliai“ ruošiasi ilgai lauktam debiutui: „Tai mums – svajonės išsipildymas“

Grupės „Karaliai“ nariai Lukas Karalius ir Lukas Steponaitis šiuo metu intensyviai ruošiasi kovo 9-osios Kėdainių arenoje vyksiančiam koncertui „Debiutas“. „„Debiutu“ šis koncertas vadinasi ne veltui. Čia pirmasis mūsų grupės areninis šou. Jaudinantis ir labai svarbus momentas“, – pasakoja grupės nariai. Anot jų, pasiruošimas koncertui truko apie pusantrų metų.
Grupės „Karaliai“ nariai Lukas Karalius ir Lukas Steponaitis
Grupės „Karaliai“ nariai Lukas Karalius ir Lukas Steponaitis

„Debiute“ žiūrovai išgirs kitokį – galingesnį – grupės „Karaliai“ skambesį, rašoma pranešime spaudai. „Dažniausiai mes koncertuojame dviese, o į šį koncertą pasikvietėme ir gyvo garso grupę bei pritariančias vokalistes. Kartu muzikuoti ant scenos su tokiu būriu žmonių – ypatingas jausmas“, – sako L.Karalius.

„Ir ypatingas garsas. Juk mūsų bus gerokai daugiau – net septyni“, – jį papildo L.Steponaitis.

Klausytojai koncerte išgirs ne tik jau pamėgtas grupės „Karaliai“ dainas „Raudonos vyšnios“, „Deimantinė širdis“ ar „Aguonos“, bet ir kitus kūrinius bei naujos dainos premjerą. Be to, koncerte bus ir svečių – koncerte pasirodys atlikėja Adrina, grupė „Hypocrite“, taip pat Vytautas Šiškauskas. Su juo grupė „Karaliai“ atliks dainą „Akimirkos“.

„Norėjome, kad mūsų koncerte smagu būtų ir vyresniam, ir jaunesniam. Manau, mums pavyko paruošti įdomų ir veržlų šou, todėl kviečiame visus. Ypatingai kviečiame moteris, kurios dieną prieš koncertą švenčia savo šventę – koncerte jos tikrai sulauks deramo dėmesio“, – žada L.Karalius.

Grupės „Karaliai“ nariai Lukas Karalius ir Lukas Steponaitis
Grupės „Karaliai“ nariai Lukas Karalius ir Lukas Steponaitis

Grupė garantuoja ne tik puikų muzikinį koncertą, bet ir įspūdingą šou. „Šiuolaikiniam žmogui reikia vizualumo. Mums taip pat. Norisi ne tik girdėti, bet ir akimis gėrėtis. Daug dėmesio skyrėme scenografijai, bus ir pirotechnikos, įspūdingas šviesų šou“, – apie koncerto elementus kalba L.Karalius.

Grupė kviečia ne tik į koncertą, bet ir į oficialias dūzges po jo. „Visi, kurie norės pratęsti vakarą po šou arenoje, kviečiami į naktinį klubą „Selfie“. Tikrai visi tilpsime, galėsime pabendrauti nekoncertinėje aplinkoje“, – sako L.Steponaitis.

„Žinome, kad gerbėjai specialiai į mūsų koncertą grįžta net iš Anglijos. Aišku, ir iš visos Lietuvos. Džiaugiamės, kad esame klausomi ir norime, kad išgirstų dar daugiau žmonių. Tikimės, kad su klausytojais galėsime susitikti ir kitoje Lietuvos arenoje, bet dabar susitikime Kėdainiuose, koncerte „Debiutas“, – kviečia abu grupės „Karaliai“ nariai. Vyrai užsimena, kad bilietų į koncertą dar yra, tačiau jie sparčiai tirpsta, tad norintys dalyvauti, turėtų paskubėti.

„Kažkada mes su baltu pavydu žiūrėjome į tuos, kurie gali rengti koncertus arenose. Kai paskelbėme apie savo areninį koncertą, viskas atrodė kiek nerealu, bet dabar, kai vyksta aktyvios repeticijos ir liko vos kelios dienos – suprantame, kad tai – realybė. Svajonės išsipildymas“, – vienas kitą papildydami kalba grupės nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius