Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti
2013 03 28

Grupė ŽAS Velykų proga surengė fotosesiją Jėzaus nukryžiavimo tema

Grupės ŽAS vyrai – Linas Karalius-Ezopas, Marijus Berenis-Tru Sabaka, Linas Zareckas-Choras ir Gidonas Šapiro-Bilas su jaunais talentingais fotomenininkais „Basa Media“ artėjančių Velykų proga surengė fotosesiją krikščioniška tematika.
ŽAS
ŽAS / „Basa Media“ nuotr.

Antrą dešimtmetį gyvuojanti grupė visuomet garsėjo skandalingais pasireiškimais. Tai –  ne pirmas kartas, kai grupė ŽAS savo kūryboje naudoja krikščionišką simboliką. Karjeros pradžioje grupės ŽAS nariai savo koncertuose kaldavo Bilą prie kryžiaus, taip imituodami Jėzaus istoriją.

Prieš dešimt metų prie kryžiaus prikaltas ŽAS atlikėjas Gidonas Šapiro-Bilas šį kartą yra vaizduojamas negyvas. 

„Kadangi greitai visa Lietuva švęs tūkstančius metų mūsų protėvių švenčiamą pavasarinio gamtos atgimimo šventę – Velykas, kurią prieš keletą šimtmečių pasisavino lietuvių tautai primesta religija, sumanėme surengti šmaikščią fotosesiją. Nuotraukose trys grupės ŽAS nariai „gedi“ mirusio draugo Bilo. Paklausite, kodėl Bilo? Ogi todėl, kad jis, kaip ir Biblijos veikėjas Jėzus, yra žydų kilmės. Per panašias šventes mums norisi jį sugretinti su Dievo sūnumi. Mūsų veiduose nesimato liūdesio, nes mes žinome, kad už kelių dienų Bilas prisikels iš numirusiųjų“, – ironiškai juokaudamas kalbėjo grupės dainininkas Linas Karalius-Ezopas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius